Calineczka92
Fanka BB :)
Rozumiem, każdy ma inaczej. Pik mi pokazywały owulaki np. W dniu owu według temp . Robiąc progesteron zgadzałoby się , więc jakoś tak do końca nie jest dla mnie bardzo miarodajne, ale w moim organizmie jest kilka paradoksów. Ja podchodzę to tego bez emocji, więc spadkiem nie przejmuje, tak jak biały test nie jest dla mnie jakaś nowością. Może przez to, że wiele miesięcy się starałam bez owulacji, więc nic innego nie mogłam się spodziewać. Jest wiadomo przykro, że nie ma ciąży, ale mierze żeby poznać swój organizm. Przy problemach, że nie zaszłam to też nic dziwnego, skoro zdrowa kobieta ma rok czasu, to wiem, że u mnie to potrwa tym bardziej. Na początku podchodziłam gdzieś z większą ilością emocji, ale poukładałam sobie w głowie, uzbroiłam się w cierpliwość i temp. służy mi głównie tylko do sprawdzenia owu . Teraz robię testy i temp. plus monitoring bo jednak przy clo muszę gdzieś tam obserwować ten cykl. Więc zobaczę jak ten mce owulaki się sprawdza.Mi się nie sprawdziło mierzenie temperatury, każdy spadek od razu wywoływał we mnie smutek. Najlepiej sprawdzają mi się owulaki plus kontrola śluzu.