reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
o, super się składa, bo kupiłam taki, który muszę mielić, bo nie było mielonego. A z czym to jesz? I ile - 2 łyżki?

Ja Miele codziennie wieczorem łyżkę taką do zupy i zalewam wodą i rano piję. Nie jest to super smaczne ale da się przyzwyczaić. Można tez robić sobie np z jogurtem. Polecam mega ja zaczęłam jeść na początku cyklu a w owulacje widziałam już efekty. Aktualnie jestem na siemieniu już 5 miesiąc.

Ja Miele codziennie wieczorem łyżkę taką do zupy i zalewam wodą i rano piję. Nie jest to super smaczne ale da się przyzwyczaić. Można tez robić sobie np z jogurtem. Polecam mega ja zaczęłam jeść na początku cyklu a w owulacje widziałam już efekty. Aktualnie jestem na siemieniu już 5 miesiąc.
dzięki, to będę działać. Ja dodawałam do koktajli od czasu do czasu, ale w takim razie będę tego pilnować w tym cyklu bardziej, zmotywowałaś mnie :)

podziwiam Was, mierzące temperaturę, ze Wam się chce np w weekend na to budzić :D
U mnie generalnie często jest tak, ze jak się przebudzę nad ranem bo np kot miauczy, to juz potem nie zasnę
Ja o 6 mierzę i wstaje... zawsze... czy to święta czy po sylwestrze, ale jestem rannym ptaszkiem, więc mi pasuje i kocham jak w domu wszyscy spią, a ja piję gorącą kawę w ciszy😁

a ja jestem hitem bo mielę w młynku i zjadam ten pył :D lubię go bardzo :D

reklama
Do góry