reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Powiem wam, tylko tak wydaje, że śluzu płodnego jest mniej na zewnątrz ale w środku jest. Byłam ostatnio u gina w dzien piku czyli dzien przed owu. Tez już ilość śluzu płodnego zaczęła się zmniejszać, przynajmniej tak mi się wydawało a gin powiedziała, że mam bardzo dużo ładnego płodnego śluzu.
Tak, też się z tym spotkałam, że nie zawsze na zewnątrz to się objawia.
Ja w ogóle na śluz akurat nie zwracam uwagę, bo tak mnie lubi w bambuko robić, że nie wierzę mu😂. W sumie testy owu też do końca mnie nie zachwyciły, najbardziej chyba temp.😂 Z takich domowych sposobów 🙈

podziwiam Was, mierzące temperaturę, ze Wam się chce np w weekend na to budzić :D
U mnie generalnie często jest tak, ze jak się przebudzę nad ranem bo np kot miauczy, to juz potem nie zasnę

Ja w ogóle na śluz akurat nie zwracam uwagę, bo tak mnie lubi w bambuko robić, że nie wierzę mu😂. W sumie testy owu też do końca mnie nie zachwyciły, najbardziej chyba temp.😂 Z takich domowych sposobów 🙈

Mi się nie sprawdziło mierzenie temperatury, każdy spadek od razu wywoływał we mnie smutek. Najlepiej sprawdzają mi się owulaki plus kontrola śluzu.

z temp jest ten problem, że ona w sumie "potwierdzi" owu dopiero kilka dni po, więc no średnio przydatna do pilnowania seksu :D

podziwiam Was, mierzące temperaturę, ze Wam się chce np w weekend na to budzić :D
U mnie generalnie często jest tak, ze jak się przebudzę nad ranem bo np kot miauczy, to juz potem nie zasnę
powiem szczerze, że dla mnie to jest bardzo trudne, bo mam ustawiony budzik na 6,gdzie wstaje o 8:30. I często nie mogę zasnąć, np. w sobotę byłam o 7 w lidlu przez to

reklama
Do góry