reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
tak, miała dużo płodnego śluzu przez ostatnie dni. Ale z moich obserwacji wynika, że owu mam już jak śluz ustąpi. Czy te obserwacje są dobre? Nie mam pojęcia :D
hmm, a to by nie było dziwne? Ten śluz nie jest tworzony po to, żeby plemniory poleciały jak na ślizgawce ekspresem, bez odparzania sobie dupki, do jajeczka?

Powiem wam, tylko tak wydaje, że śluzu płodnego jest mniej na zewnątrz ale w środku jest. Byłam ostatnio u gina w dzien piku czyli dzien przed owu. Tez już ilość śluzu płodnego zaczęła się zmniejszać, przynajmniej tak mi się wydawało a gin powiedziała, że mam bardzo dużo ładnego płodnego śluzu.

Powiem wam, tylko tak wydaje, że śluzu płodnego jest mniej na zewnątrz ale w środku jest. Byłam ostatnio u gina w dzien piku czyli dzien przed owu. Tez już ilość śluzu płodnego zaczęła się zmniejszać, przynajmniej tak mi się wydawało a gin powiedziała, że mam bardzo dużo ładnego płodnego śluzu.
ja to w ogóle nie mam na zewnątrz oznak śluzu. Dwa miesiące żarłam olej z wiesiołka i dalej nic 🤷‍♀️

hmm, a to by nie było dziwne? Ten śluz nie jest tworzony po to, żeby plemniory poleciały jak na ślizgawce ekspresem, bez odparzania sobie dupki, do jajeczka?
nie, raczej nie, wiele dziewczyn tak ma. To że śluzu nie ma na zewnątrz też nie znacyz, że nie ma go w środku

reklama
Do góry