Nasturtium
Fanka BB :)
Ale właśnie, Ty sobie sprawdzałaś jeszcze przed clo i wychodziło, że masz, a na monitoringu, że nie było, czy jak?Może byś się zdziwiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale właśnie, Ty sobie sprawdzałaś jeszcze przed clo i wychodziło, że masz, a na monitoringu, że nie było, czy jak?Może byś się zdziwiła
Gdzie sprzedają libido na kg? Dla starego?Kurcze dlatego ja jeden cykl i na razie się wstrzymałam chociaż cała paczka leży, może w tym zrobię, ale bardziej z czystej ciekawości niż żeby wiedzieć kiedy seks, bo strategie mam seks codziennie w tym cyklu
Nie wiem Ja mogę siedzieć w dresie bez makijażu przed tv, a mój mąż i tak mi pisze smsy: może seksik w sypialni a jest np. 17-taGdzie sprzedają libido na kg? Dla starego?
Ja kiedyś mialam na glowie maske i mialam owoenieta folia. Wygladalam jak lysa osoba a Stary i tak chcial sie seksic xD nie dalam radyNie wiem Ja mogę siedzieć w dresie bez makijażu przed tv, a mój mąż i tak mi pisze smsy: może seksik w sypialni a jest np. 17-ta
Boje soe go zapytać, bo zacznie: a to nie odpowiada Ci to? Myślałem, ze lubisz lepiej nie drażnić
Mówisz bida edyszynU mnie w tym cyklu pakiet bida Nie chce nam się
prolaktyne masz za wysoką, dobrze by było trochę zbić. Na stosunek lh do fsh już się nie patrzy podobno, ale i tak jest niezły - jak czytałam o nim to wszędzie pisali o tym, że powyżej 1,5 słaby. Ja mam chyba 1,25 i gin mówiła, że jest ok. Estradiol chyba też dobry - nie wiem ile to "za nisko", bo mam akurat za wysoki, ale moja gin mówi, że idealnie to okolice 50, więc jesteś niedaleko tego ideałuZerknie ktoś ?
Całkiem mi się te wyniki pozmieniały
Stosunek lh do FSH miałam ok a teraz …
2 razy gdzieś progiem i temp to wychwyciłam na monitoringu nie wyszło , więc dlatego zobaczę bo może być luf, bo przy nim też wszyztsko wychodzi po za tym że realnie nie pęka , ale to tak jakby następny krok po drążyć ten temat w razie co.Ale właśnie, Ty sobie sprawdzałaś jeszcze przed clo i wychodziło, że masz, a na monitoringu, że nie było, czy jak?