reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja dzisiaj po wizycie u gina. No i u mnie nic nie zmieniamy skoro owulacje wróciły, zostawiamy to, co brałam.
Plamienie w 10dc mogę mieć, bo mam wysoki poziom estrogenów, ale gin uważa, ze się to będzie normować. Kazał przypilnować tarczycy i już zwiększyć dawke. A do endo idę w okolicach 20 stycznia.
No i mąż ma iść na badanie nasienia i zbadać tarczyce. Mogło mu się popsocic w ostatnich latach.
Gdzie w Wawie zrobić badanie nasienia? 😎

reklama
Ja dzisiaj po wizycie u gina. No i u mnie nic nie zmieniamy skoro owulacje wróciły, zostawiamy to, co brałam.
Plamienie w 10dc mogę mieć, bo mam wysoki poziom estrogenów, ale gin uważa, ze się to będzie normować. Kazał przypilnować tarczycy i już zwiększyć dawke. A do endo idę w okolicach 20 stycznia.
No i mąż ma iść na badanie nasienia i zbadać tarczyce. Mogło mu się popsocic w ostatnich latach.
w każdej klinice leczenia niepłodności.
My robiliśmy raz w bocianie, potem już wszystko w fertimedica

No to trzymam kciuki za Ciebie 💚✊✊

a jaki masz poziom estrogenów?

a kiedy ruszasz z monitoringiem?
4 stycznia idę na pierwszą wizytę, powinno się iść między 11 a 15dc. U mnie akurat to będzie 11dc, a potem kolejne usg mam umówione na 16dc, ale zobaczę jak wyjdzie w środę najpierw. U mnie i tak podejrzewam późna owu, bo nie sądzę, że po clo tak magicznie mi przyjdzie szybko 😁. Jednak mam większości cykle dłuższe.

niestety u mnie dalej piku brak, niby troche ciemniejszy ten test, ale nie jakoś mocno.. zrobie jeszcze w 2 połowie dnia potem
a jak często robisz? Może lepiej by było, żebyś robiła częściej? Ktoś tu pisał, że sika nawet 4-5 razy dziennie, bo ma bardzo krótki pik. Ja też tak sikałam teraz i faktycznie udało mi się tak złapać taki superpik po raz pierwszy, 3h później już go nie było

reklama
a jak często robisz? Może lepiej by było, żebyś robiła częściej? Ktoś tu pisał, że sika nawet 4-5 razy dziennie, bo ma bardzo krótki pik. Ja też tak sikałam teraz i faktycznie udało mi się tak złapać taki superpik po raz pierwszy, 3h później już go nie było
ogólnie robię raz dziennie i jak zaczyna się coś dzić to wtedy do 4 razy. Raczej zawsze mi się udawało wyłapać pika

Do góry