reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja dzisiaj po wizycie u gina. No i u mnie nic nie zmieniamy skoro owulacje wróciły, zostawiamy to, co brałam.
Plamienie w 10dc mogę mieć, bo mam wysoki poziom estrogenów, ale gin uważa, ze się to będzie normować. Kazał przypilnować tarczycy i już zwiększyć dawke. A do endo idę w okolicach 20 stycznia.
No i mąż ma iść na badanie nasienia i zbadać tarczyce. Mogło mu się popsocic w ostatnich latach.
Gdzie w Wawie zrobić badanie nasienia? 😎

reklama
Ja dzisiaj po wizycie u gina. No i u mnie nic nie zmieniamy skoro owulacje wróciły, zostawiamy to, co brałam.
Plamienie w 10dc mogę mieć, bo mam wysoki poziom estrogenów, ale gin uważa, ze się to będzie normować. Kazał przypilnować tarczycy i już zwiększyć dawke. A do endo idę w okolicach 20 stycznia.
No i mąż ma iść na badanie nasienia i zbadać tarczyce. Mogło mu się popsocic w ostatnich latach.
w każdej klinice leczenia niepłodności.
My robiliśmy raz w bocianie, potem już wszystko w fertimedica

No to trzymam kciuki za Ciebie 💚✊✊

a jaki masz poziom estrogenów?

a kiedy ruszasz z monitoringiem?
4 stycznia idę na pierwszą wizytę, powinno się iść między 11 a 15dc. U mnie akurat to będzie 11dc, a potem kolejne usg mam umówione na 16dc, ale zobaczę jak wyjdzie w środę najpierw. U mnie i tak podejrzewam późna owu, bo nie sądzę, że po clo tak magicznie mi przyjdzie szybko 😁. Jednak mam większości cykle dłuższe.

niestety u mnie dalej piku brak, niby troche ciemniejszy ten test, ale nie jakoś mocno.. zrobie jeszcze w 2 połowie dnia potem
a jak często robisz? Może lepiej by było, żebyś robiła częściej? Ktoś tu pisał, że sika nawet 4-5 razy dziennie, bo ma bardzo krótki pik. Ja też tak sikałam teraz i faktycznie udało mi się tak złapać taki superpik po raz pierwszy, 3h później już go nie było

reklama
a jak często robisz? Może lepiej by było, żebyś robiła częściej? Ktoś tu pisał, że sika nawet 4-5 razy dziennie, bo ma bardzo krótki pik. Ja też tak sikałam teraz i faktycznie udało mi się tak złapać taki superpik po raz pierwszy, 3h później już go nie było
ogólnie robię raz dziennie i jak zaczyna się coś dzić to wtedy do 4 razy. Raczej zawsze mi się udawało wyłapać pika

Do góry