julietta2
Fanka BB :)
Mi też tak mowia w gabinecie, że przy trzecim to spox wiek już się tak nie patrzy na to, albo tak dużo jest starających się późno, że przywykli.. Ale znam w sumie 2 laski co rodziły 45. pierwsze dziecko, jedna naturalsa druga in vitro..każdy ma inaczej i inne granice i ważne by z tym dobrze się czuć miec sile...Podobno przy kolejnym dziecku to mniejsze znaczenie niż przy pierwszym wiek, ale ciekawe ile w tym stereotypu.
Notabene Luxmed od razu odsyła do klikniki leczenia nieplodnosci bo tam większość to tacy ginekolodzy co tylko z nazwy są i ich to przerasta, że jakiś problem z zajściem jest...
Ja też tak mamja się nie boję, ja się lubię starzeć. Uważam, że z roku na rok jestem coraz fajniejszą osobą (i coraz mniej skromną )
@Aczkolwiek@to_na_pralkę to w windzie PKiN to wy dwa razy zdążycie... mój by nie zdążył rozporka rozpiąć, on lubi niespiesznie hahah
@Bolilol strasznie mocno przezywasz. Ile w sumie się staracie? Zdrowa para ma rok. Jesteś na forum tak ja, od listopada. Masz 4 razy więcej postów, jesteś ciągle aktywna i może to ci się kumuluje wszystko, takie zmęczenie tym tematem, z czekaniem, problemami, które same sobie stwarzamy w głowach czytając posty innych...Naprawdę można się zafiksować, wiem po sobie. Serio psycholog by Ci pomógł przegadać te tematy z tobą i może pomóc bo się wykończysz emocjonie!
Mi jak nie wyjdzie teraz w tym miesiącu to pauzuje 2 miesiące, bo ani listopadowego ani grudniowego nie przewiduje, chyba jak @olka11135