reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No i w ogóle Wam napisze, ze byłam dzisiaj w biurze. I okazało się, ze nie tylko koleżanka w ciąży, ale tez kolega się spodziewa. No i co? I powiedzieli, ze starania to jak pierdniecie, tylko się dotknęli i od razu ciaza, u kolegi to w pierwszym cyklu. Ze to taka łatwizna, a ja siedziałam w środku tej rozmowy jak taka ofiara losu 🥺

reklama
@olka11135
Confused Miss You GIF by Madonna

No i w ogóle Wam napisze, ze byłam dzisiaj w biurze. I okazało się, ze nie tylko koleżanka w ciąży, ale tez kolega się spodziewa. No i co? I powiedzieli, ze starania to jak pierdniecie, tylko się dotknęli i od razu ciaza, u kolegi to w pierwszym cyklu. Ze to taka łatwizna, a ja siedziałam w środku tej rozmowy jak taka ofiara losu 🥺
Takie sytuacje jakoś zawsze mnie dobijają. Nie umiem się cieszyć z ciąży ludzi którym zaskakuje w pierwszym cyklu starań. To nawet nie można nazwać staraniami 🤦‍♀️

Takie sytuacje jakoś zawsze mnie dobijają. Nie umiem się cieszyć z ciąży ludzi którym zaskakuje w pierwszym cyklu starań. To nawet nie można nazwać staraniami 🤦‍♀️
Taaak. Poziom nastroju od 0 do 100 to jakieś minus 200.
Kolega oczywiście chciał się postarać trochę, chociaż kilka cykli, no ale niektórzy tak maja i już

Edit: i ja chyba tez nie umiem. Gratulacje złożyłam, ale mój wyraz twarzy dzisiaj chyba mówił wszystko=cierpię kurvva 😓

Haha. Nie chciałam, żebyś siebie w tym opisie odnalazła 🤦‍♀️ Mam nadzieje, ze we FR chociaż lepiej płacą nauczycielom 🤞

Tez tak ostatnio miałam, ze musiał mi sonda tak ruszyc, ze nie mogłam się później ja w domu ruszyc. Bo tak jest, jajniki sobie po prostu pływają i potrafią się schowac i lepiej nie jeść przed usg to pokarm w jelitach tez tak mocno nie przeszkadza

No właśnie na. Nie lubię przez to usg bardzo :( oczywiście nie stresuje się ani nic, ale to jest w ch… nieprzyjemne dla mnie. Gastroskopia chyba była lepsza niż ostatni monitoring cyklu 😂🤦‍♀️

A zdziwilybyscie się, bo takie badania prowadzą. Jakiś czas temu rozmawiałam z osoba, która pracuje przy urządzeniu kontrolującym piersi do użytku domowego. Problemy są różne oczywiście i możemy sie ich doszukiwać, ale niech pracuja. To ma samo ci ten biust opisać, jak usg, ale po prostu będzie opisywać na podstawie powyrywanych obrazów algorytmów różnych takich ;)

Tez właśnie zaliczyłam trzonowanie z mężem. Pytanie, ze stary będzie chciał urlop😎? Bo mój na bank nie 😂

Czemu tak radykalnie?
No właśnie dziś byłam totalnie na czczo na badaniu, dodatkowo wieczorem też wcześnie skończyłam jeść i coś lekkiego 😅. No mój ma ciężki okres, a go ja maxa exspolatuje hahah więc pewnie z dzień dwa sobie weźmie urlopu haha 😅😅😅. Dziś i jutro jeszcze po korzystam na wszelaki wypadek, o ile sama będę mieć siłę 😅, bo dziś mam taki spadek Total energii, że serio, musiałam na 15min poleżeć 🤯. Ale teraz już działam w domu 😅

reklama
No styczeń jak na razie nie za ciekawy . Mnie od wczoraj wieczorem tak cycki bolą że masakra. Nie mogę się nawet dotknąć . A okres dopiero za tydzień nie wiem czemu ostatnio tak wcześnie mnie bolą zazwyczaj bolały mnie max 2 dni przed. 🫠
mam to samo i też cycki bolą okropnie. Spać w nocy nie mogłam. ale czuję, że okres nadchodzi

Do góry