reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No i w ogóle Wam napisze, ze byłam dzisiaj w biurze. I okazało się, ze nie tylko koleżanka w ciąży, ale tez kolega się spodziewa. No i co? I powiedzieli, ze starania to jak pierdniecie, tylko się dotknęli i od razu ciaza, u kolegi to w pierwszym cyklu. Ze to taka łatwizna, a ja siedziałam w środku tej rozmowy jak taka ofiara losu 🥺

reklama
@olka11135
Confused Miss You GIF by Madonna

No i w ogóle Wam napisze, ze byłam dzisiaj w biurze. I okazało się, ze nie tylko koleżanka w ciąży, ale tez kolega się spodziewa. No i co? I powiedzieli, ze starania to jak pierdniecie, tylko się dotknęli i od razu ciaza, u kolegi to w pierwszym cyklu. Ze to taka łatwizna, a ja siedziałam w środku tej rozmowy jak taka ofiara losu 🥺
Takie sytuacje jakoś zawsze mnie dobijają. Nie umiem się cieszyć z ciąży ludzi którym zaskakuje w pierwszym cyklu starań. To nawet nie można nazwać staraniami 🤦‍♀️

Takie sytuacje jakoś zawsze mnie dobijają. Nie umiem się cieszyć z ciąży ludzi którym zaskakuje w pierwszym cyklu starań. To nawet nie można nazwać staraniami 🤦‍♀️
Taaak. Poziom nastroju od 0 do 100 to jakieś minus 200.
Kolega oczywiście chciał się postarać trochę, chociaż kilka cykli, no ale niektórzy tak maja i już

Edit: i ja chyba tez nie umiem. Gratulacje złożyłam, ale mój wyraz twarzy dzisiaj chyba mówił wszystko=cierpię kurvva 😓

Haha. Nie chciałam, żebyś siebie w tym opisie odnalazła 🤦‍♀️ Mam nadzieje, ze we FR chociaż lepiej płacą nauczycielom 🤞

Tez tak ostatnio miałam, ze musiał mi sonda tak ruszyc, ze nie mogłam się później ja w domu ruszyc. Bo tak jest, jajniki sobie po prostu pływają i potrafią się schowac i lepiej nie jeść przed usg to pokarm w jelitach tez tak mocno nie przeszkadza

No właśnie na. Nie lubię przez to usg bardzo :( oczywiście nie stresuje się ani nic, ale to jest w ch… nieprzyjemne dla mnie. Gastroskopia chyba była lepsza niż ostatni monitoring cyklu 😂🤦‍♀️

A zdziwilybyscie się, bo takie badania prowadzą. Jakiś czas temu rozmawiałam z osoba, która pracuje przy urządzeniu kontrolującym piersi do użytku domowego. Problemy są różne oczywiście i możemy sie ich doszukiwać, ale niech pracuja. To ma samo ci ten biust opisać, jak usg, ale po prostu będzie opisywać na podstawie powyrywanych obrazów algorytmów różnych takich ;)

Tez właśnie zaliczyłam trzonowanie z mężem. Pytanie, ze stary będzie chciał urlop😎? Bo mój na bank nie 😂

Czemu tak radykalnie?
No właśnie dziś byłam totalnie na czczo na badaniu, dodatkowo wieczorem też wcześnie skończyłam jeść i coś lekkiego 😅. No mój ma ciężki okres, a go ja maxa exspolatuje hahah więc pewnie z dzień dwa sobie weźmie urlopu haha 😅😅😅. Dziś i jutro jeszcze po korzystam na wszelaki wypadek, o ile sama będę mieć siłę 😅, bo dziś mam taki spadek Total energii, że serio, musiałam na 15min poleżeć 🤯. Ale teraz już działam w domu 😅

reklama
No styczeń jak na razie nie za ciekawy . Mnie od wczoraj wieczorem tak cycki bolą że masakra. Nie mogę się nawet dotknąć . A okres dopiero za tydzień nie wiem czemu ostatnio tak wcześnie mnie bolą zazwyczaj bolały mnie max 2 dni przed. 🫠
mam to samo i też cycki bolą okropnie. Spać w nocy nie mogłam. ale czuję, że okres nadchodzi

Do góry