reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No i pięknie, niech będzie piękniutki wynik. Super, to szybko zleci do podróży! Super, że Cię cieszy i masz pomysł logistyczny na taką podróż 💚. Ja to nie jestem dobra osoba do planowania takich wycieczek, jak muszę to zrobię i będzie dobrze, ale nie jest to coś w czym czuje się dobrze 😂, więc podziwiam 😊
No na to liczę😉.
Że tak się wyrażę- seks bez zabezpieczenia uprawiamy, także może „wpadniemy”😅.
I na Karaiby 2 w 1 polecę.
odbieraj wynik i wracaj do nas na lutowe kreski :)
Wynik raczej na 99,999% będzie git, ale czy wrócę pełną parą, to nie wiem.
Na pewno będę Wam kibicować i Was obserwować- tak jak robię to od dwóch tygodni🙂.
A lutowe będą szczęśliwy bo ja i mąż mamy urodziny więc luty rządzi!😅😅

Happy Lets Go GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Mój mąż też lutowy😃.
Kiedy macie urodziny?

No na to liczę😉.
Że tak się wyrażę- seks bez zabezpieczenia uprawiamy, także może „wpadniemy”😅.
I na Karaiby 2 w 1 polecę.

Wynik raczej na 99,999% będzie git, ale czy wrócę pełną parą, to nie wiem.
Na pewno będę Wam kibicować i Was obserwować- tak jak robię to od dwóch tygodni🙂.

Mój mąż też lutowy😃.
Kiedy macie urodziny?
Super plany, ja trzymam żeby wpad w 200% się udał, a i kropek się pojawił bądź kropkowa😅. 3 i 6 luty 😁

Boże, właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem nauczycielką z piętnastoletnim stażem... 🥸🤯
A męża mam nie nauczyciela, ale urzędnika... i tak sobie przędziemy ;-)
Jeśli dziecka nie będzie, to egzotycznie sobie popodróżujemy na przykład... do mamy i z powrotem 😁
Haha. Nie chciałam, żebyś siebie w tym opisie odnalazła 🤦‍♀️ Mam nadzieje, ze we FR chociaż lepiej płacą nauczycielom 🤞
W sensie ostatnio widziała, a teraz on mówi, że się jakoś schował i jak dociskał ręka to lepiej widział go, więc pierwszy raz się z tym spotkałam, ale pierwszy raz też kazał mi ktoś pod tyłek sobie piąstki podkładać więc może przez to😅
Tez tak ostatnio miałam, ze musiał mi sonda tak ruszyc, ze nie mogłam się później ja w domu ruszyc. Bo tak jest, jajniki sobie po prostu pływają i potrafią się schowac i lepiej nie jeść przed usg to pokarm w jelitach tez tak mocno nie przeszkadza
No ja mam przodozgiecie na pewno. No on od razu o to prosił. W ogóle strasznie mnie bolało, jak próbował lewego jajnika zbadać, czy któraś też czasmi boli jak krąży ta sonda i się doszukuje 🤔 bo to mnie bardziej niepokoi 😪
No właśnie na. Nie lubię przez to usg bardzo :( oczywiście nie stresuje się ani nic, ale to jest w ch… nieprzyjemne dla mnie. Gastroskopia chyba była lepsza niż ostatni monitoring cyklu 😂🤦‍♀️
otrzonowac można z tymi temperaturami i pikami 🤦‍♀️ że też nie sprzedają takich usg domowego użytku, robiłby sobie człowiek codziennie usg i po sprawie 😅
A zdziwilybyscie się, bo takie badania prowadzą. Jakiś czas temu rozmawiałam z osoba, która pracuje przy urządzeniu kontrolującym piersi do użytku domowego. Problemy są różne oczywiście i możemy sie ich doszukiwać, ale niech pracuja. To ma samo ci ten biust opisać, jak usg, ale po prostu będzie opisywać na podstawie powyrywanych obrazów algorytmów różnych takich ;)
W sumie na maxa korzystam bo 6,7,8,10,11 dziś 12 poprawie 😅😅 no i może jutro😅 i niech się dzieje co chce, potem mogę urlop staremu dać 😅😅😅
Tez właśnie zaliczyłam trzonowanie z mężem. Pytanie, ze stary będzie chciał urlop😎? Bo mój na bank nie 😂
rozumiem. Wydaje mi się, że brak owulacji to nie jest fizyka kwantowa, tyle dziewczyn się z tym boryka, że na pewno są jakieś procedury działania przy tak powszechnym problemie. Nie mówię, że od razu ma zaskoczyć, no ale wydaje mi się, że lekarz powinien mieć konkretny plan i umieć go sensownie uzasadnić. A z tego co piszesz mam wrażenie, że oni działają w chaosie.

Ja mam plan w piątek usiąść z mężem po usg i podjąć decyzję: albo idziemy do tej kliniki i oboje się w to angażujemy i bierzemy na klatę zalecenia, albo kończymy starania.
Czemu tak radykalnie?

reklama
Higiena badania była
Jedynie co to stres . Niestety ale okropnie się boje pobierania krwi
W marcu prolaktyna była 25,11 teraz 30,52
Wysoka prolaktyna wpływa na pracę ciałka żółtego nawet jeśli nie blokuje Ci owu. Poproś gina o receptę 🙂
Edit nie masz tej prolaktyny koszmarnie wysokiej, więc po lekach powinna szybko spaść

Do góry