reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Mam wyniki .
Dzisiaj tylko morfo + prolaktyna
No i prolaktyna znowu wysoka 🤦‍♀️
Powtórzyć badania za jakiś czas ? Czy pisać do gin co mam z tym zrobić ?

Załączniki

• CA21B32F-E47E-41C6-91A5-1206CFB54F75.png
    CA21B32F-E47E-41C6-91A5-1206CFB54F75.png
    65,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 546EE337-34E8-4B12-B56A-0FBB7868F5DB.jpeg
    546EE337-34E8-4B12-B56A-0FBB7868F5DB.jpeg
    96 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Ja polecam napoje owsiane i migdałowe, lepsza opcja niż sojowe, fortyfikowane w witaminy, bez cukru :).
A z jogurtów z nerkowców, są w lidlu. Chociaż ja akurat smakowo wolę skyry zdecydowanie, ale czasem dla odmiany kupuję te.
Boszzz ja nie potrafię pić ani owsianych ani migdałowych a sojowe są jeszcze gorsze . To coś na co mam odruch wymiotny . Skyry to życie uwielbiam

W ogóle co sądzicie o tych filmikach z negatywnymi testami, a później nagle bach pozytywnym, całą serią wzruszu, i do tego kilka fotek jak brzuch rośnie?
Ja ogólnie nic nie publikuje ze swojego życia na social mediach, więc mi się to nie podoba po prostu, ale może to tylko ja taka wycofana jestem😃

reklama
W ogóle co sądzicie o tych filmikach z negatywnymi testami, a później nagle bach pozytywnym, całą serią wzruszu, i do tego kilka fotek jak brzuch rośnie?
Ja ogólnie nic nie publikuje ze swojego życia na social mediach, więc mi się to nie podoba po prostu, ale może to tylko ja taka wycofana jestem😃
ja na początku jak zaczęłam je oglądać to zawsze sie wzruszałam 🥺 teraz już nie oglądam bo sie wkurzam 🤣

Do góry