Bolilol
Fanka BB :)
nie no, ze zgodą. Dano mi do wyboru 16:20 albo żadnaAle jak to tak bez Twoje zgody ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no, ze zgodą. Dano mi do wyboru 16:20 albo żadnaAle jak to tak bez Twoje zgody ?
Boszzz ja nie potrafię pić ani owsianych ani migdałowych a sojowe są jeszcze gorsze . To coś na co mam odruch wymiotny . Skyry to życie uwielbiamJa polecam napoje owsiane i migdałowe, lepsza opcja niż sojowe, fortyfikowane w witaminy, bez cukru .
A z jogurtów z nerkowców, są w lidlu. Chociaż ja akurat smakowo wolę skyry zdecydowanie, ale czasem dla odmiany kupuję te.
Ja już bym tam rabarbaru narobiła! Dzwoń i mów że długo czekałaś na tę wizytę a ich godzina Ci nie odpowiada więc niech szukają innejnie no, ze zgodą. Dano mi do wyboru 16:20 albo żadna
Taki wybór to nie wybór ehnie no, ze zgodą. Dano mi do wyboru 16:20 albo żadna
Tez myślałam ze nje potrafię, już się przyzwyczaiłamBoszzz ja nie potrafię pić ani owsianych ani migdałowych a sojowe są jeszcze gorsze . To coś na co mam odruch wymiotny . Skyry to życie uwielbiam
A ja akurat bardzo lubię ich smak. Najbardziej smakuje mi pomieszane migdałowe z owsianym, ale też wiele zależy od firmy. Ja najbardziej lubię inka.Tez myślałam ze nje potrafię, już się przyzwyczaiłam
ja na początku jak zaczęłam je oglądać to zawsze sie wzruszałam teraz już nie oglądam bo sie wkurzamW ogóle co sądzicie o tych filmikach z negatywnymi testami, a później nagle bach pozytywnym, całą serią wzruszu, i do tego kilka fotek jak brzuch rośnie?
Ja ogólnie nic nie publikuje ze swojego życia na social mediach, więc mi się to nie podoba po prostu, ale może to tylko ja taka wycofana jestem