G
guest-1674645698
Gość
to tak się da? Cuda. A myślałam że to mądrzejszeTo ten o Lewandowskiej? Wlasnie przeczytałam. Boszee wybaczyła i zaszła, magia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak się da? Cuda. A myślałam że to mądrzejszeTo ten o Lewandowskiej? Wlasnie przeczytałam. Boszee wybaczyła i zaszła, magia
Często czytam radę - zajac czymś głowę. Hmm zawsze mam z tym problem, bo jak idę np. na basen to w głowie mam myśl, że ruch jest dla płodności jak gotuje, jak czytam, leżę, drapie się po nosie - z tyłu głowy jest ciągle ta myśl, że staram się o dzieckoSwoja drogą, a propo odpuszczenia. Jak sie pytasz takiej laski co znaczy odpuscic..to zwykle pisze: nie robić owulakow, nie sprawdzać owulacji, seks dla przyjemności (moje ulubione) i mówisz: robilam to co mowisz, nie dziala. Co dalej? Odpowiedzi brak
Gratulacje Jak dobrze widzieć pozytywne bety i dwie kreski
nie miałaś tego na liście pytańDostałam receptę na pałeczki z gentamycyną, no i oczywiście nie zapytałam, czy to jak w przypadku doustnych antybiotykach, że w trakcie przyjmowania nie powinno się stosować preparatów witaminowych? Doradzicie?
no właśnie dlatego pytam bo gdy zaczęłam grzebać okazało się że duże znaczenie ma to co jemy. Jak w sumie ze wszystkimkochana ja samą dietą zeszłam z 2,4 poniżej 2 (ale nie pamiętam dokładnie)
Ja też mam to dużo w glowie. A jednocześnie nie uważam, ze jakoś mega sie skupia na tym cale moje życie. Robie wszystko to co każdy- pracuje, uprawiam sport, jeżdżę na wakacje, spotykam sie z ludźmi. Nie siedze i nie płacze w poduszke. A przynajmniej nie ciagleCzęsto czytam radę - zajac czymś głowę. Hmm zawsze mam z tym problem, bo jak idę np. na basen to w głowie mam myśl, że ruch jest dla płodności jak gotuje, jak czytam, leżę, drapie się po nosie - z tyłu głowy jest ciągle ta myśl, że staram się o dziecko
czyli, że nagle sobie postanawiasz "chooy nie chce żadnej ciąży i bach! Dwie kreski od razu? To po kiego grzyba wydawałam tyle kasy w klinice? Choooy nie chce być w ciąży, nie chce być w ciąży, nie chce...mi wczoraj ginekolog wypisując w zaleceniach dalsza diagnostykę i leczenie w klinice zajmującej się płodnością powiedziała, że jak ktoś za bardzo chce, to przez głowę może nie wychodzić. KOBIETO WŁAŚNIE MI DRUKUJESZ, ŻE KAŻESZ MI IŚĆ DO KLINIKI NIEPŁODNOŚCI, BO NIE MASZ NA MNIE POMYSŁU. sorry za capsa, ulało mi się.
Ta, co ma najmniej do powiedzenia chętnie się udziela pierwsza.Od rejestratorki medycznej
Kandydatka do Nobla ?
No weź, a już myślałam że zostanę Osobowością Roku za to odkrycie
też tak mam, jakoś nie widzę siebie i takie beztroskie podejście, już wystarczy że czasem lekarze je mają w nadmiarze...Często czytam radę - zajac czymś głowę. Hmm zawsze mam z tym problem, bo jak idę np. na basen to w głowie mam myśl, że ruch jest dla płodności jak gotuje, jak czytam, leżę, drapie się po nosie - z tyłu głowy jest ciągle ta myśl, że staram się o dziecko