reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Nie da się za bardzo chcieć. Można bardzo chcieć, ale za bardzo? W sensie kładziesz się u ginekologa na podłodze, płaczesz, tupiesz nogami, wymachujess rękami i błagasz, żeby sprawił, ze bedziesz w ciąży ?
Dokładnie! Masz rację! Tak jak dzieci na zabawkach w marketach. One chcą za bardzo i zazwyczaj nie dostają bo rodzic w popłochu spierdziela stamtąd czym prędzej 🤡

mi wczoraj ginekolog wypisując w zaleceniach dalsza diagnostykę i leczenie w klinice zajmującej się płodnością powiedziała, że jak ktoś za bardzo chce, to przez głowę może nie wychodzić. KOBIETO WŁAŚNIE MI DRUKUJESZ, ŻE KAŻESZ MI IŚĆ DO KLINIKI NIEPŁODNOŚCI, BO NIE MASZ NA MNIE POMYSŁU. sorry za capsa, ulało mi się.
No właśnie otóż to, sami ludzie sobie przeczą 😡

Czy można udostępnić namiary do tego lekarza aby żadna z dziewczyn na niego nie natrafiła?
to akurat w moim małym rodzinnym mieście, więc wątpię, żeby ktokolwiek na Niego trafił 😂 To tak naprawdę tylko jeden z wielu - było tu tyle opowieści dziwnej treści co lekarze ginekolodzy gadają czy wróżą Ci niedomogę lutealną bez badań (albo co najlepsze z do rym progiem) i przepisują dupka jak cukierki, bo tak łatwiej, że idzie się złapać za głowę 😂 Na 8-miu ginów u których byłam tylko 3 było rzeczowych (w tym jeden który mnie prowadzi i drugi z jego polecenia w sprawie mojej niszy)

reklama
Do góry