Owulacja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sugerujesz, że nie myślę?@LadyCaro Ty no, ale zobacz
Mózg wytwarza myśli. Czasem wytwarza betę. Czyli jak wytwarza za dużo myśli to nie może wytworzyć bety. Laski z patologii nie mają problemów z myśleniem, więc ich mózg produkuje co chwilę bety. A my za dużo myślimy.
No i masz diagnozę.@LadyCaro Ty no, ale zobacz
Mózg wytwarza myśli. Czasem wytwarza betę. Czyli jak wytwarza za dużo myśli to nie może wytworzyć bety. Laski z patologii nie mają problemów z myśleniem, więc ich mózg produkuje co chwilę bety. A my za dużo myślimy.
kochana ja samą dietą zeszłam z 2,4 poniżej 2 (ale nie pamiętam dokładnie)a robiłaś może coś jeszcze? Jakaś specjalna dieta czy cos?
sugerujesz, że nie myślę?
To ten o Lewandowskiej? Wlasnie przeczytałam. Boszee wybaczyła i zaszła, magiaKurcze, a teraz czytam Pudelka a tam kolejny artykuł insynuujący, że do zajścia w ciążę potrzeba się oczyścić ze złych emocji
To ten o Lewandowskiej? Wlasnie przeczytałam. Boszee wybaczyła i zaszła, magia
ok tam. Gdyby kobiety podczas starań o dziecko słuchała się chłopa to by było po połowę populacji mniej na tym świeciechciałabym ale stary mowi żebym non stop nie sikała na te testy
no pięknie. To do dzieła!@Bolilol expertko premom i wrzucanie testów moja ciekawość ile najwięcej Ci wychwycił siłę piku /kreski nie wiem w sumie jak to nazwać .
Bo w sumie teraz mi nawet 1.79,ale pik jak nic, ciemniejsze niż rano
1zdj teraz, 2zdj z rana .
Tak cieszę się i ustawiam nadzieję , że takich kresek mocnych jeszcze nie miałam więc może poprawna owulacja będzie w pełni