reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

@LadyCaro Ty no, ale zobacz
Mózg wytwarza myśli. Czasem wytwarza betę. Czyli jak wytwarza za dużo myśli to nie może wytworzyć bety. Laski z patologii nie mają problemów z myśleniem, więc ich mózg produkuje co chwilę bety. A my za dużo myślimy.
Blown Away Wow GIF by Aminé

reklama
Swoja drogą, a propo odpuszczenia. Jak sie pytasz takiej laski co znaczy odpuscic..to zwykle pisze: nie robić owulakow, nie sprawdzać owulacji, seks dla przyjemności (moje ulubione) i mówisz: robilam to co mowisz, nie dziala. Co dalej? Odpowiedzi brak

reklama
@Bolilol expertko premom i wrzucanie testów 😅😅😅 moja ciekawość ile najwięcej Ci wychwycił siłę piku /kreski nie wiem w sumie jak to nazwać 😅.
Bo w sumie teraz mi nawet 1.79,ale pik jak nic😅, ciemniejsze niż rano😁
1zdj teraz, 2zdj z rana 😁.
Tak cieszę się i ustawiam nadzieję 😅😅, że takich kresek mocnych jeszcze nie miałam więc może poprawna owulacja będzie w pełni 😅
no pięknie. To do dzieła! 😁

Do góry