reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A ja zapytam inaczej kto to jest w ogóle ta Lil masti, bo pierwsze widze 😂🙈

Ona kiedys pod pseudonimem „sexmasterka” miala kanał na yt na którym prezentowała różne gadżety erotycznie i ogólnie związany z tym temat w dość wulgarny sposób. Nagrała do tego powszechnie znane hiciory pt. „Poka sowe” albo „głębokie gardło”. Nagle zniknęła z internetów i wróciła jako lil masti i zaczęła brać udział w walkach typu „fame mma” zdobyła pas i stwierdziła że kończy z walkami bo chce zajść w ciążę. To tak w skrócie

reklama
nie jestem pewna ale to chyba ona jakiemuś muzykowi 🍦 w busie robiła 😂
No kurde musi zostać moja idolka.
nie potrzebujesz tej wiedzy, nie idź w to głębiej 😂
niestety zdazylam wejść na insta i chce mi się śpiewać: wszystko jest na sprzedaż.

Ale te lody to ona robiła będąc już od 8 lat z tym Tomkiem 😂😂🙈🙈 może chłopak tez kamerkę ustawił, bo tam ładnie ustawiona do wszystkiego, do sikania na tez ciążowy, do dawania obsikanych testów w torebce prezentowej 😂😂
🤦‍♀️ Dobra koniec. Wymazuje z pamięci

Ona kiedys pod pseudonimem „sexmasterka” miala kanał na yt na którym prezentowała różne gadżety erotycznie i ogólnie związany z tym temat w dość wulgarny sposób. Nagrała do tego powszechnie znane hiciory pt. „Poka sowe” albo „głębokie gardło”. Nagle zniknęła z internetów i wróciła jako lil masti i zaczęła brać udział w walkach typu „fame mma” zdobyła pas i stwierdziła że kończy z walkami bo chce zajść w ciążę. To tak w skrócie
I jeszcze mi napiszcie, ze ma zlecenia na reklamy, z których się utrzymuje.

Jak ja dziękuję Bogu, że nie mam czasu na rozpoznawanie takich "celebrytów" z sieci.🤔😳🤯

No kurde musi zostać moja idolka.

niestety zdazylam wejść na insta i chce mi się śpiewać: wszystko jest na sprzedaż.

Ale te lody to ona robiła będąc już od 8 lat z tym Tomkiem 😂😂🙈🙈 może chłopak tez kamerkę ustawił, bo tam ładnie ustawiona do wszystkiego, do sikania na tez ciążowy, do dawania obsikanych testów w torebce prezentowej 😂😂
🤦‍♀️ Dobra koniec. Wymazuje z pamięci
Namówiłaś mnie 😁
Logo Insta GIF

reklama
Do góry