reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dostałam receptę na pałeczki z gentamycyną, no i oczywiście nie zapytałam, czy to jak w przypadku doustnych antybiotykach, że w trakcie przyjmowania nie powinno się stosować preparatów witaminowych? Doradzicie?:)
Dodam, że moja prosta logika mówi mi, że skoro lek nie przechodzi przez żołądek to bez znaczenia co będę jadła i jakie witaminy przyjmowała … Ale to moje myślenie 😋.

reklama
Zależy na kogo trafisz, z jednej strony jak stymulacja w ciemno i nie wie co robi, to lepiej trafić w dobre ręce. Ja marzę, żeby trafić wreszcie na normalnego w miarę chociaż lekarza 😅
Nie no, ja jestem w sumie z tego lekarza zadowolona, a o tej do której chce mnie ewentualnie przekierować czytam same dobre opinie.

Dostaniesz max. estradiol, LH, fsh, TSH, glukozę, progesteron ;) i będzie zapraszać na wizytę, na następnej pewnie testosteron, dheas, androstendion, jak wyprosisz to witaminę D3, po krzywe bedziesz musiała iść do diabetologa a piątkę tarczycowa do endokrynologa ;) generalnie poza amh da się zrobić wszystko z etapu I i II plus cytologię, usg piersi i usg ginekologiczne
no i super, to już coś ! :)

reklama
Do góry