reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Zobacz załącznik 1483601
Kurde jakbym miała sobie nagrywać każdy stosunek podczas starań to bym miała więcej filmów niż Sasza Grej i Łysy z Brazzers "razem wzięci" 😁😁
tez to dziś czytałam 😂 żenada to mało powiedziane.. obserwuje mame gin na insta i nawet zastanawiałam się nad zakupem „książki o ciąży” ale chyba jednak się wstrzymam 😂

reklama
Wow, ale dowalony wynik 🤯tam chyba trojaczki z tego by były😅.

Dziękuję 💚, też bardzo ładny wynik, to ciekawe ile wychwycę😁, taka ciekawość.

Mężu wróci to podziałamy 😅.

Domowe laboratorium.

Taaaaaaaa potrójne
goownoNIC - niestety 🤷‍♀️👾
Tylko falszywą kreskę mi ten wynik zapewnil na paseczku i cienie na innych paseczkach - bo to było w poprzednim cyklu.

Cudownie Gratulacjeeee 🌈😍🌈😍🍀💚🍀💚🍀

@LadyCaro trafiłam😁😁😁 prawie ✊✊
Teraz proszę zajść i w nagrodę mnie zarazić.

Załączniki

• Screenshot_20230111-185358_Chrome.jpg
    Screenshot_20230111-185358_Chrome.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 74
Taaaaaaaa potrójne
goownoNIC - niestety 🤷‍♀️👾
Tylko falszywą kreskę mi ten wynik zapewnil na paseczku i cienie na innych paseczkach - bo to było w poprzednim cyklu.

Cudownie Gratulacjeeee 🌈😍🌈😍🍀💚🍀💚🍀

@LadyCaro trafiłam😁😁😁 prawie ✊✊
Teraz proszę zajść i w nagrodę mbie zarazić.
Dostajesz order z ziemniaka!

Przez telefon u przypadkowego lekarza, to prawie nic, co Cię pewnie wkurzy 🙈
Zasady w medicover są takie:
1) znaleźć empatycznego lekarza po opiniach w necie
2) zapisac się, żeby był lekarzem prowadzącym (w rejestracji)
3) iść na wizytę stacjonarna i chodzić na stacjonarne- bo za to maja konkretny pieniadz
4) powiedzieć na wizycie wprost, ze jest się pacjentka TEGO lekarza i potrzebne skierowania
5) teleporady umawiać tylko, gdy koniecznośc- skierowanie pojedyncze na bete +proga wystarczy napisać wiadomość do wizyty
Wówczas to ma prawo zadziałać ;)!
no to lipa lipa ale zamierzam trochę dodac że jestem po poronieniu no może coś tam dostanę na dobry początek, ale dobrze wiedzieć będę działać w ten sposób. Wcześniej robiłam podobnie, ale w luxmedzie, tyle że tam to zwykle bez problemu nawet na czacie dostał człowiek :)

reklama
Do góry