Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi ten patałach powiedział, ze jest Ok, no tragedia. A miałyście jakieś skutki uboczne po tych lekach? Jakieś pozytywne czy negatywne?Ja tez schodzilam z 3,5 i dostałam 25mg. ostatnio jak badałam było jakos 1,8. Wiec u mnie fajnie spadło Ale biorę codziennie i wiadomo bez śniadanka
Przez telefon u przypadkowego lekarza, to prawie nic, co Cię pewnie wkurzyszit a ja mam od tego roku tam pakiet aż się cykam umawiać teraz a w piątek mam teleporade z prośba o skierowanie na badania noooooo już to czuję ciekawe co dostane...
No to zobaczę jak będzie temp. Jutro i co mi powie.Znalazłam @Karola3092
No to dziwne , ale może faktycznie większa dawka dopiero zadziałaNo ja tez codziennie i bez sniadania
Wydaje mi się, że o tych była rozmowa i zostały skreślone przez coś, ale jedna z dwoma kreskami je brała i była zadowolona , ale nie dam sobie ręki uciąć, że o tych dokładniedobrze widzę, że nie ma napisane dokładnie ile czego ma w składzie? Jeśli tak, to nawet bym nie brała pod uwage
Edit: znalazłam! Są informacjd, zwracam im honor
Mnie cały czss pyta czy dawkuje znów jod w lekach cały czss pytaJa znowu tak z buta.
Przy zachowaniu norm TSH, ważne są też normy żelaza we krwi. Za mało żelaza podwyższa TSH, za dużo uszkadza tarczycę.
Nie wiem czy endokrynolodzy o tym mówią, ja się dowiedziałam na ostatniej wizycie przez totalny przypadek , ale aktualnie mam za dużo zapasów żelaza i z automatu tsh trochę podskoczyło. Gdyby nie spadało mam brać 1,5 tabletki 25. Czyli 37,5. Taki malutki eksperyment .
weź, mamaginekolog mi zaraz z lodówki wyskoczy, a ja tak baby nie cierpięZobacz załącznik 1483601
Kurde jakbym miała sobie nagrywać każdy stosunek podczas starań to bym miała więcej filmów niż Sasza Grej i Łysy z Brazzers "razem wzięci"
Żadnych skutków ubocznychA mi ten patałach powiedział, ze jest Ok, no tragedia. A miałyście jakieś skutki uboczne po tych lekach? Jakieś pozytywne czy negatywne?