reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ej znalazłam jakieś witaminki
Co sądzicie ?
dobrze widzę, że nie ma napisane dokładnie ile czego ma w składzie? Jeśli tak, to nawet bym nie brała pod uwage

Edit: znalazłam! Są informacjd, zwracam im honor 🙈

Ja znowu tak z buta.
Przy zachowaniu norm TSH, ważne są też normy żelaza we krwi. Za mało żelaza podwyższa TSH, za dużo uszkadza tarczycę.
Nie wiem czy endokrynolodzy o tym mówią, ja się dowiedziałam na ostatniej wizycie przez totalny przypadek 🙈, ale aktualnie mam za dużo zapasów żelaza i z automatu tsh trochę podskoczyło. Gdyby nie spadało mam brać 1,5 tabletki 25. Czyli 37,5. Taki malutki eksperyment 🤣.

Załączniki

• 20230111_170533.jpg
    20230111_170533.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 67
dobrze widzę, że nie ma napisane dokładnie ile czego ma w składzie? Jeśli tak, to nawet bym nie brała pod uwage

Edit: znalazłam! Są informacjd, zwracam im honor 🙈
Marka sama w sobie chwalona.
Ja chwalę pod kątem innego ich produktu. Składy mają dobre, gorzej z cenami.
Na wsparcie niepłodności mają i dla kobiet i dla mężczyzn, razem chyba taniej jest.

Teraz poszłam do endokrynologa na Medicover to mi gada, ze TSH 3,65 to jest w normie. No strasznie, może laboratoryjnej, ale nie dla kogoś ktoś się stara. Same patałachy wśród tych lekarzy tam.
szit a ja mam od tego roku tam pakiet aż się cykam umawiać teraz a w piątek mam teleporade z prośba o skierowanie na badania noooooo już to czuję ciekawe co dostane...;)

reklama
szit a ja mam od tego roku tam pakiet aż się cykam umawiać teraz a w piątek mam teleporade z prośba o skierowanie na badania noooooo już to czuję ciekawe co dostane...;)
Jak się tak bez polecenia umawiasz, to jeszcze nie trafiłam na kogoś kompetentnego, chyba ze młody lekarz, około 30,40 lat. Im jeszcze się chce.

Do góry