reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ej znalazłam jakieś witaminki
Co sądzicie ?
dobrze widzę, że nie ma napisane dokładnie ile czego ma w składzie? Jeśli tak, to nawet bym nie brała pod uwage

Edit: znalazłam! Są informacjd, zwracam im honor 🙈

Ja znowu tak z buta.
Przy zachowaniu norm TSH, ważne są też normy żelaza we krwi. Za mało żelaza podwyższa TSH, za dużo uszkadza tarczycę.
Nie wiem czy endokrynolodzy o tym mówią, ja się dowiedziałam na ostatniej wizycie przez totalny przypadek 🙈, ale aktualnie mam za dużo zapasów żelaza i z automatu tsh trochę podskoczyło. Gdyby nie spadało mam brać 1,5 tabletki 25. Czyli 37,5. Taki malutki eksperyment 🤣.

Załączniki

• 20230111_170533.jpg
    20230111_170533.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 64
dobrze widzę, że nie ma napisane dokładnie ile czego ma w składzie? Jeśli tak, to nawet bym nie brała pod uwage

Edit: znalazłam! Są informacjd, zwracam im honor 🙈
Marka sama w sobie chwalona.
Ja chwalę pod kątem innego ich produktu. Składy mają dobre, gorzej z cenami.
Na wsparcie niepłodności mają i dla kobiet i dla mężczyzn, razem chyba taniej jest.

Teraz poszłam do endokrynologa na Medicover to mi gada, ze TSH 3,65 to jest w normie. No strasznie, może laboratoryjnej, ale nie dla kogoś ktoś się stara. Same patałachy wśród tych lekarzy tam.
szit a ja mam od tego roku tam pakiet aż się cykam umawiać teraz a w piątek mam teleporade z prośba o skierowanie na badania noooooo już to czuję ciekawe co dostane...;)

reklama
szit a ja mam od tego roku tam pakiet aż się cykam umawiać teraz a w piątek mam teleporade z prośba o skierowanie na badania noooooo już to czuję ciekawe co dostane...;)
Jak się tak bez polecenia umawiasz, to jeszcze nie trafiłam na kogoś kompetentnego, chyba ze młody lekarz, około 30,40 lat. Im jeszcze się chce.

Do góry