Kaala
Fanka BB :)
Ja ciagle jestem na jakiś dietach. Ale większość to mi właśnie przez eutyrox spadła.a robiłaś może coś jeszcze? Jakaś specjalna dieta czy cos?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ciagle jestem na jakiś dietach. Ale większość to mi właśnie przez eutyrox spadła.a robiłaś może coś jeszcze? Jakaś specjalna dieta czy cos?
chciałabym ale stary mowi żebym non stop nie sikała na te testyA nie chcesz zrobić testu np. Jutro ?
Znalazłam @Karola3092Powiedział, że widzi, że pęcherzyk się już zapada i że musiał osiągnąć już swój maks rozmiar. Jutro idę tam jeszcze raz to może coś więcej mi powie. Jak powie, że np. Owulacja jednak jest jutro to też lepiej by było dzisiaj działać. No ale może zdarzy się jakiś cud
Ja też schodziłam z jakiś 3.7 na letrox 25 i mam teraz w granicy 1-1.2tak, wszystko było w porzo.
Ja schodziłam na 25 z TSH 3,7. zeszło tylko trochę więc dostałam 50 no i tak mi się waha od 2 do 2,5.
No ja tez codziennie i bez sniadaniaJa tez schodzilam z 3,5 i dostałam 25mg. ostatnio jak badałam było jakos 1,8. Wiec u mnie fajnie spadło Ale biorę codziennie i wiadomo bez śniadanka
I ja.Czekam na info
To faktycznie dziwne ze tak stoi w miejscuNo ja tez codziennie i bez sniadania