Nasturtium
Fanka BB :)
A dlaczego nie dobrze, nie rozumiem?@Bolilol jednak udało mi się umówić na jutro na usg, nie wiem czy dobrze bo to możliwe, że owu będzie, ale chociaż endo może zobaczę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego nie dobrze, nie rozumiem?@Bolilol jednak udało mi się umówić na jutro na usg, nie wiem czy dobrze bo to możliwe, że owu będzie, ale chociaż endo może zobaczę.
Ja miałam ostatnio 1,55, to jeszcze „rzutem na taśmę” w takim razie do stymulacji…W normie laboratoryjnej, dla starającej się to 2-2.5,ale to też trzeba zrobić inne parametry, spojrzeć całościowo itd. Trzeba kilka razy zbadać bo pojedynczy może być wybryk. Dla kobiety na stymulacji najlepiej 1-1.5
A nie chcesz zrobić testu np. Jutro ?Melduje, że dalej nie ma @
Jeśli nie będzie jej do piątku to zrobię ponownie test, i pojadę na betę.
Bo jutro możliwe, że będzie owu, więc w sumie wtedy może nie widzieć czy była owu, nie będzie widzieć czy owulacja była, jedyne co wtedy zobaczy jakie endo jedynie , więc nie wiem na ile z dobrym sensemA dlaczego nie dobrze, nie rozumiem?
Ja tez schodzilam z 3,5 i dostałam 25mg. ostatnio jak badałam było jakos 1,8. Wiec u mnie fajnie spadło Ale biorę codziennie i wiadomo bez śniadankatak, wszystko było w porzo.
Ja schodziłam na 25 z TSH 3,7. zeszło tylko trochę więc dostałam 50 no i tak mi się waha od 2 do 2,5.
Czekam na info
@Jessylox ostatnio pisała, że trafiła na usg w trakcie owulacji i jej gin to poznał po tym, że pęcherzyk jakoś dziwnie wyglądał, że był jakiś odkształcony (?), kurcze, nie pamiętam jak to sformułowała, ale ze gin rozpoznał, że ma owu tego dniaBo jutro możliwe, że będzie owu, więc w sumie wtedy może nie widzieć czy była owu, nie będzie widzieć czy owulacja była, jedyne co wtedy zobaczy jakie endo jedynie , więc nie wiem na ile z dobrym sensem
To miałaś dobrze i bym nie martwiła się tym, ja podchodząc do stymulacji miałam 2.6 a wcześniej 3.4 i takie różne wahania były, więc dostałam euthyrox pod tym względem to też jest robione, że stymulacja często lubi gdzieś podbijać, więc trzeba obserwować.Ja miałam ostatnio 1,55, to jeszcze „rzutem na taśmę” w takim razie do stymulacji…
a robiłaś może coś jeszcze? Jakaś specjalna dieta czy cos?Ja tez schodzilam z 3,5 i dostałam 25mg. ostatnio jak badałam było jakos 1,8. Wiec u mnie fajnie spadło Ale biorę codziennie i wiadomo bez śniadanka
Ciekawe, ale w Luxmedzie nie liczę na takich znawców . Z drugiej strony to brzmi trochę jakby luf też mogło być, ale nie wiem na ile to się różni, więc nie chce w błąd wprowadzać.@Jessylox ostatnio pisała, że trafiła na usg w trakcie owulacji i jej gin to poznał po tym, że pęcherzyk jakoś dziwnie wyglądał, że był jakiś odkształcony (?), kurcze, nie pamiętam jak to sformułowała, ale ze gin rozpoznał, że ma owu tego dnia