reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
tak, wszystko było w porzo.
Ja schodziłam na 25 z TSH 3,7. zeszło tylko trochę więc dostałam 50 no i tak mi się waha od 2 do 2,5.
Ja tez schodzilam z 3,5 i dostałam 25mg. ostatnio jak badałam było jakos 1,8. Wiec u mnie fajnie spadło Ale biorę codziennie i wiadomo bez śniadanka

Bo jutro możliwe, że będzie owu, więc w sumie wtedy może nie widzieć czy była owu, nie będzie widzieć czy owulacja była, jedyne co wtedy zobaczy jakie endo jedynie 😁, więc nie wiem na ile z dobrym sensem 😅
@Jessylox ostatnio pisała, że trafiła na usg w trakcie owulacji i jej gin to poznał po tym, że pęcherzyk jakoś dziwnie wyglądał, że był jakiś odkształcony (?), kurcze, nie pamiętam jak to sformułowała, ale ze gin rozpoznał, że ma owu tego dnia

Ja miałam ostatnio 1,55, to jeszcze „rzutem na taśmę” w takim razie do stymulacji…
To miałaś dobrze i bym nie martwiła się tym, ja podchodząc do stymulacji miałam 2.6 a wcześniej 3.4 i takie różne wahania były, więc dostałam euthyrox pod tym względem to też jest robione, że stymulacja często lubi gdzieś podbijać, więc trzeba obserwować.

Więc do tych wartości też nie ma co podchodzić 0:1 bo też są wahania domowe i kilka zależności

reklama
@Jessylox ostatnio pisała, że trafiła na usg w trakcie owulacji i jej gin to poznał po tym, że pęcherzyk jakoś dziwnie wyglądał, że był jakiś odkształcony (?), kurcze, nie pamiętam jak to sformułowała, ale ze gin rozpoznał, że ma owu tego dnia
Ciekawe, ale w Luxmedzie nie liczę na takich znawców 😅😅😅. Z drugiej strony to brzmi trochę jakby luf też mogło być, ale nie wiem na ile to się różni, więc nie chce w błąd wprowadzać.

Do góry