LadyCaro
Fanka BB :)
Ej jest super, jak chcesz robic testy w pracy to naprawdę dyskretnie można go transportować!Ten jest skladany!
Ale kieliszek od wyborowej nie zniknie, o nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej jest super, jak chcesz robic testy w pracy to naprawdę dyskretnie można go transportować!Ten jest skladany!
A ja to mam chyba zupełnie wyjebane. Do tej pory byłam za chuda, przytyłam i czuję się ok.Ja mam!! Mimo, ze jestem calkiem ladna i calkiem szczupla. Ale sa takie dni.
Czasem jak siedze na home office to musze sie pomalować, bo mam morde czerwona jak zul spod sklepu.
Marze o takiej jasnej porcelanowej cerze jak maja niektore dziewczyny.
My w kłótni tez nie, a wiecie co jest najlepsze? Ze my przed ślubem nie pokłóciliśmy się ani razu przed ponad 2 lata aż mówiłam wówczas, chodź się o coś pokłócimy, bo musimy wiedzieć, jak to jestPrzydalaby sie. Moj Stary jest strasznie ciężki w kłótniach, wszystko obraca dupa i wszystko robi, ze to on jest ofiara. Juz nawet gadalismy o jakiejś terapii dla par, bo kompletnie nie możemy sie dogadać w kłótni.
Ja ogólnie jestem zadowolona z siebie, oczywiście chcialabym schudnąć, ale kocham sie najeść pod korek...A ja to mam chyba zupełnie wyjebane. Do tej pory byłam za chuda, przytyłam i czuję się ok.
Wiem, że mam charakterystyczną urodę, jestem ruda, mam kręcone włosy, ale w sumie zawsze lubiłam to jak wyglądam, jestem krytyczna wobec siebie w aspektach poza fizycznych . No, ale miewam takie dni, że myślę, że może jednak warto ryj pomalować chociaż trochę, ale i tak na ogół tego nie robię .
A ile ważysz przy jakim wzroście? Jak znam życie to odpowiednioJa ogólnie jestem zadowolona z siebie, oczywiście chcialabym schudnąć, ale kocham sie najeść pod korek...
Wlasnie na pewno będzie to mój kubeczek podrozny!Ej jest super, jak chcesz robic testy w pracy to naprawdę dyskretnie można go transportować!
Ale kieliszek od wyborowej nie zniknie, o nie
Na bank jak chudzinaA ile ważysz przy jakim wzroście? Jak znam życie to odpowiednio
68kg przy 173. Mam troche mięśni przez ta rurę i ogolnie wygladam szczuplo, ale bym schudla do 60 chetnieA ile ważysz przy jakim wzroście? Jak znam życie to odpowiednio
Mam takie uczucie też od dłuższego czasu. Chyba przez IO, bo mimo moich starań i leczenia ciągle czuję się spuchnięta, waga stoi :/ wiec patrząc na siebie nie czuje satysfakcjiDziewczyny, a macie czasem tak, że nie możecie na siebie patrzeć (wizualnie)? Ja mam. I zawsze ten stan przemijał, a teraz po prostu przestaje sobie z tym radzić nie rozumiem tego
Ja mialam nadzieje, ze schudnę na mecieMam takie uczucie też od dłuższego czasu. Chyba przez IO, bo mimo moich starań i leczenia ciągle czuję się spuchnięta, waga stoi :/ wiec patrząc na siebie nie czuje satysfakcji