reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mężczyźni tak maja, ale mój np. bardzo lubi nagrzać do 23 stopni w nocy, kiedy ja w takiej temperaturze nie mogę spać. Wole chłodniej albo nagrzać kominkiem i w nocy niech będzie 18-19 stopni.
A to na pewno TO cię tak zdenerwowało, czy tylko to się nawinęło, żeby się wkurzyć? Ja przy tych staraniach mam czasem tak, ze mam meza w myślach dość, bo przecież wspólnie nie możemy zajsc. Może zrobić pierdole typu zostawić coś nieświeżego w lodowce a dostaje zjebbke konkret 😣 staram się być baaardzo spokojna, ale raz na kilka dni mi się uleje, a jak jest 10-11 dpo i biel to ulewa mi się bardziej
Jezu, to moj maz jak powiem nie takim tonem to soe od razu obraża:D
Chyba, ze dostaje zjebki, że nie pije solu pomidorowego albo, ze ciagle je frytki to wtedy przeprasza :D

reklama
Jezu, to moj maz jak powiem nie takim tonem to soe od razu obraża:D
Chyba, ze dostaje zjebki, że nie pije solu pomidorowego albo, ze ciagle je frytki to wtedy przeprasza :D
Powiedz mojemu, żeby przestał palić. No nic nie skutkuje. On słyszał, zrozumiał nie trzeba mu przypominać. A za pół godziny? - czy Ty mnie zostawisz, jak nie będziemy mogli mieć dziecka? 🤦‍♀️
Mam ochotę go walnąc wtedy w łeb serio 😂😂

Dziewczyny, a macie czasem tak, że nie możecie na siebie patrzeć (wizualnie)? Ja mam. I zawsze ten stan przemijał, a teraz po prostu przestaje sobie z tym radzić 😶 nie rozumiem tego 😶
Ja mam!! Mimo, ze jestem calkiem ladna i calkiem szczupla. Ale sa takie dni.
Czasem jak siedze na home office to musze sie pomalować, bo mam morde czerwona jak zul spod sklepu.
Marze o takiej jasnej porcelanowej cerze jak maja niektore dziewczyny.

Noo, czuję się pocieszona, że nie tylko ja trafiłam na taki egzemplarz 😁.
Może jakaś instrukcja obsługi?
Przydalaby sie. Moj Stary jest strasznie ciężki w kłótniach, wszystko obraca dupa i wszystko robi, ze to on jest ofiara. Juz nawet gadalismy o jakiejś terapii dla par, bo kompletnie nie możemy sie dogadać w kłótni.

Załączniki

• 20230110_222418.jpg
    20230110_222418.jpg
    509,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 20230110_222404.jpg
    20230110_222404.jpg
    577,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry