reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Eee, nie zawsze musisz mieć powyżej 10.
Oczywiście byłoby to ideałem, ale moja norma wynosi takie kilkanaście.

Jak miałam 7,54 to zaczęłam drżeć, ale miesiąc później już było ponad 16, także może się zdarzyć jeden taki wynik.
wiem, że nie musi być powyżej 10, żeby owu była potwierdzona, ale ja chce taki mieć i jakbym miała poniżej to bym rozszerzyła diagnostykę :)
edit: jakbym kilka razy miała taki wynik

Nie wiem czy się ogarnę ale mam plan zbadać go w styczniu. Mam plamienia niby w tym okresie okołoowulacyjnym, ale po okresie zdarza mi się plamić na brązowo jeszcze 2 czy 3 dni.... moze tu lezy przyczyna.🤷‍♀️
ja też miałam plamienia 7,8 dc i po nich zaczynały mi się dni płodne. Można byłoby myśleć, że to plamienia okołoowulacyjne, ale to były u mnie plamienia z niszy jak się później okazało

Witam się w Nowym Roku. Spełnienia marzeń dla Nas Wszystkich 🥂🍾 u mnie dzisiaj dzień odpoczynku, snu, ogarniania się na jutro. Teraz kąpiel i leżenie. Ogólnie dzień mega lenistwa. Moje postanowienie noworoczne. Mieć innych w d... Patrzeć siebie i swoich najbliższych i spełnić marzenie, nie oglądać się wstecz. Sylwester to dla mnie 1dc🤣 obecnie @ na całego. Także nowy rok nowe możliwości.

reklama
Te LUF to takie goowno, ze za stara jestem na nawet dokładne poszerzenie wiedzy na ten tenat poza 1 artykułem.

Moze się ogarnę i zrobię ten prog. Czyli 6,7,8 dni po mam zrobić i będzie czarno na bialym, czy on jest oki? Przepraszam, ale muszę uściślić? I napier...la mnie jajnik, brzuch okresowo, chyba dostanę 5.01 jednak. Im szybciej tym lepiej....

Do góry