LadyCaro
Fanka BB :)
tak, takEksperymenty z witaminami to chodziło o witaminę a+e ?
Kiedyś tutaj była rozmowa o tym a nie mogę sobie przypomnieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, takEksperymenty z witaminami to chodziło o witaminę a+e ?
Akurat jak tak patrzyłam na flow to nie mamy takiego cyklu, żeby nie było żadnych szans. Nawet jeśli nie było seksu w sama owu to na pewno był w jej okolicach. Moja lekarka twierdzi, że wszystkiemu jest winna prolaktyna. A ja właśnie przy zbliżającym się roku starań doszlam do wniosków, że potrzebuję głębszej diagnostyki.No właśnie, wiec jeszcze do innych badań trochę drogi. Poczekałbym na badanie nasienia i zobaczyła, czy wszystkie badania z etapu I i etapu II masz zrobione plus dobre wycelowanie w owulacje. Czasami mówimy, ze to jest 8/10/15cs a jakby popatrzeć, kiedy było w owulacje, to się okazuje, ze 4/5/7cs, bo udało się 50% wstrzelić. Bo a to przegapiliśmy, a się przesunęła, a mąż wyjechał itd.
Niby coś widać ale też uważam że jest zalanyCzy tylko ja to widzę?
Okres ...
Tak, ja tez biorę od tego cykluEksperymenty z witaminami to chodziło o witaminę a+e ?
A monitoring miałaś raz? Bo wysoka prolaktyna najczęściej blokuje owuAkurat jak tak patrzyłam na flow to nie mamy takiego cyklu, żeby nie było żadnych szans. Nawet jeśli nie było seksu w sama owu to na pewno był w jej okolicach. Moja lekarka twierdzi, że wszystkiemu jest winna prolaktyna. A ja właśnie przy zbliżającym się roku starań doszlam do wniosków, że potrzebuję głębszej diagnostyki.
Jakieś konkretnie ?Tak, ja tez biorę od tego cyklu
To trzymam ️️ i czekamy na testowanietak tak dziękuje Miałam na 12 także już po. Z nerwów pół nocy nie spałam i jeszcze miałam takie bóle jajnika że ciężko mi było się przekręcić z boku na bok Pęcherzyk pękł ale z iui myślałam ze pójdzie jakoś łatwiej.. lekarz trochę się pomęczył bo byłam spięta i dopiero przy drugiej próbie sie udało. Szczerze mówiąc chyba lepiej zniosłam drożność Od jutra, przez 12dni mam brać duphaston po 1tab a teraz mam dylemat bo nie wiem czy nie powinnismy z mężem jeszcze poprawić mimo ze wszystko mnie tam boli (oczywiście zapomniałam o to zapytać), od kiedy mam zacząć wpieprzac ananasa i kiedy zapisać sie na testowanie bo 14dni chyba nie wytrzymam
Miałam, robiłam też proga był w okolicach 15A monitoring miałaś raz? Bo wysoka prolaktyna najczęściej blokuje owu
Z aliness dziewczyny polecały więc taka kupiłamJakieś konkretnie ?