reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No właśnie, wiec jeszcze do innych badań trochę drogi. Poczekałbym na badanie nasienia i zobaczyła, czy wszystkie badania z etapu I i etapu II masz zrobione plus dobre wycelowanie w owulacje. Czasami mówimy, ze to jest 8/10/15cs a jakby popatrzeć, kiedy było w owulacje, to się okazuje, ze 4/5/7cs, bo udało się 50% wstrzelić. Bo a to przegapiliśmy, a się przesunęła, a mąż wyjechał itd. :)
Akurat jak tak patrzyłam na flow to nie mamy takiego cyklu, żeby nie było żadnych szans. Nawet jeśli nie było seksu w sama owu to na pewno był w jej okolicach. Moja lekarka twierdzi, że wszystkiemu jest winna prolaktyna. A ja właśnie przy zbliżającym się roku starań doszlam do wniosków, że potrzebuję głębszej diagnostyki.

Akurat jak tak patrzyłam na flow to nie mamy takiego cyklu, żeby nie było żadnych szans. Nawet jeśli nie było seksu w sama owu to na pewno był w jej okolicach. Moja lekarka twierdzi, że wszystkiemu jest winna prolaktyna. A ja właśnie przy zbliżającym się roku starań doszlam do wniosków, że potrzebuję głębszej diagnostyki.
A monitoring miałaś raz? Bo wysoka prolaktyna najczęściej blokuje owu

tak tak dziękuje ❤️ Miałam na 12 także już po. Z nerwów pół nocy nie spałam i jeszcze miałam takie bóle jajnika że ciężko mi było się przekręcić z boku na bok 🙈Pęcherzyk pękł ale z iui myślałam ze pójdzie jakoś łatwiej.. lekarz trochę się pomęczył bo byłam spięta i dopiero przy drugiej próbie sie udało. Szczerze mówiąc chyba lepiej zniosłam drożność 😂 Od jutra, przez 12dni mam brać duphaston po 1tab a teraz mam dylemat bo nie wiem czy nie powinnismy z mężem jeszcze poprawić mimo ze wszystko mnie tam boli (oczywiście zapomniałam o to zapytać), od kiedy mam zacząć wpieprzac ananasa i kiedy zapisać sie na testowanie bo 14dni chyba nie wytrzymam 😂
To trzymam ✊✊️ i czekamy na testowanie 😘

reklama
Do góry