reklama
Kejcik
Fanka BB :)
ja sobie zatrudniłam już dwie takie dziewczyny jedna za pół roku wraca z macierzyńskiego a druga za chwilę rodzi… od tamtej pory zatrudniam tylko chłopakówZnam z autopsji.. sama zatrudniłam dziewczynę które miała przyjść na moje miejsce (naprawdę wierzyłam ze będę w ciąży w najbliższych miesiącach ), po jakimś czasie oznajmiła ze jest w ciąży.. dzień po moim negatywnym teście, w który bardzo wierzyłam i oczywiście opłakałam. Ona przeprosiła, powiedziała ze wcale nie planowała, ze to wpadka. I chyba to mnie zabolało najbardziej. Pogratulowałam, wstałam i poszłam do łazienki ryczeć Na Nas tez przyjdzie czas, przytulam
Charlotte9
moja nawet nie wróciła bo zaszła w kolejną i tez już powiedziałam bastaja sobie zatrudniłam już dwie takie dziewczyny jedna za pół roku wraca z macierzyńskiego a druga za chwilę rodzi… od tamtej pory zatrudniam tylko chłopaków
Pati2388
A co u ciebie bo dziś podchodzicie do pierwszej IUI dobrze pamiętam?moja nawet nie wróciła bo zaszła w kolejną i tez już powiedziałam basta
julietta2
Trzymam, trzymam i będę cię wyglądać w WarszawieW ogóle w środę będę prowadzić na trasie Warszawa - Konin, a w piątek do Warszawy ze wsi! Takie mam wyzwanie! Trzymajcie kciuki!
No za tyle hajsu to normalnie przecież nikt łąpówki nie weźmieMoja koleżanka tak pracuje i ten śmieszny dodatek antykorupcyjny 200zl brutto. Bobie
I **** się poryczałam w robocie boże jaki człowiek głupi jest. Nie ogarniam . Okresie przybywaj
Koleżanka jednak jest w ciąży
Dziewczyny przytulam mocno!Ja się dzisiaj dowiedziałam, że koleżanka z pracy „wpadła”. Ale wszystko okej, umowę ma przedłużoną, więc „jakoś to zniesie”.
U mnie trwa czekanie. Zazdroszczę tym co mają krótkie cykle... u mnie dziś 8dc, czyli generalnie dłuży się jak cholera jak się ma owulacje w okolicy 18dc. w czwartek idę na USG podejrzeć co tam rośnie. Na wyczucie to jajeczko w prawym jajniku bo namiernicza codziennie. Jak zwykle po inofemie, a jeszcze meta do tego więc niech rośnie ....jejku jakoś mi się dłuuuuży to mega w tym miesiącu nad wyraz...
Charlotte9
tak tak dziękuje Miałam na 12 także już po. Z nerwów pół nocy nie spałam i jeszcze miałam takie bóle jajnika że ciężko mi było się przekręcić z boku na bok Pęcherzyk pękł ale z iui myślałam ze pójdzie jakoś łatwiej.. lekarz trochę się pomęczył bo byłam spięta i dopiero przy drugiej próbie sie udało. Szczerze mówiąc chyba lepiej zniosłam drożność Od jutra, przez 12dni mam brać duphaston po 1tab a teraz mam dylemat bo nie wiem czy nie powinnismy z mężem jeszcze poprawić mimo ze wszystko mnie tam boli (oczywiście zapomniałam o to zapytać), od kiedy mam zacząć wpieprzac ananasa i kiedy zapisać sie na testowanie bo 14dni chyba nie wytrzymamA co u ciebie bo dziś podchodzicie do pierwszej IUI dobrze pamiętam?
Ostatnia edycja:
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Nie ma potrzeby poprawiania, testować możesz tak, jak zawsze, czyli 8dpo zaczynasz.tak tak dziękuje Miałam na 12 także już po. Z nerwów pół nocy nie spałam i jeszcze miałam takie bóle jajnika że ciężko mi było się przekręcić z boku na bok Pęcherzyk pękł ale z iui myślałam ze pójdzie jakoś łatwiej.. lekarz trochę się pomęczył bo byłam spięta i dopiero przy drugiej próbie sie udało. Szczerze mówiąc chyba lepiej zniosłam drożność Od jutra, przez 12dni mam brać duphaston po 1tab i teraz mam dylemat bo nie wiem:
czy nie powinnismy z mężem jeszcze poprawić mimo ze wszystko mnie tam boli (oczywiście zapomniałam o to zapytać), od kiedy mam zacząć wpieprzac ananasa i kiedy zapisać sie na testowanie bo 14dni chyba nie wytrzymam
Ananasa nie wiem w okolicach implantacji chyba, to już dziewczyny podpowiedzą, czy 5/6dpo jest ok.
reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Nawet się jej zapytałam żartując, czy jaka weźmie łapówkę to ma oddać te 200 brutto, oczywiście był śmiech przez łzy, ze to ma zapobiegać temu, żeby brałaTrzymam, trzymam i będę cię wyglądać w Warszawie
No za tyle hajsu to normalnie przecież nikt łąpówki nie weźmie
Dziewczyny przytulam mocno!
U mnie trwa czekanie. Zazdroszczę tym co mają krótkie cykle... u mnie dziś 8dc, czyli generalnie dłuży się jak cholera jak się ma owulacje w okolicy 18dc. w czwartek idę na USG podejrzeć co tam rośnie. Na wyczucie to jajeczko w prawym jajniku bo namiernicza codziennie. Jak zwykle po inofemie, a jeszcze meta do tego więc niech rośnie ....jejku jakoś mi się dłuuuuży to mega w tym miesiącu nad wyraz...
Mi tez się dłuży, jeśli owu znów będzie w 21 dc, to mam jeszcze hoho i hoho