reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Znam z autopsji.. sama zatrudniłam dziewczynę które miała przyjść na moje miejsce (naprawdę wierzyłam ze będę w ciąży w najbliższych miesiącach 🤦‍♀️), po jakimś czasie oznajmiła ze jest w ciąży.. dzień po moim negatywnym teście, w który bardzo wierzyłam i oczywiście opłakałam. Ona przeprosiła, powiedziała ze wcale nie planowała, ze to wpadka. I chyba to mnie zabolało najbardziej. Pogratulowałam, wstałam i poszłam do łazienki ryczeć 🥹 Na Nas tez przyjdzie czas, przytulam ❤️
ja sobie zatrudniłam już dwie takie dziewczyny 😣 jedna za pół roku wraca z macierzyńskiego a druga za chwilę rodzi… od tamtej pory zatrudniam tylko chłopaków 🫠

W ogóle w środę będę prowadzić na trasie Warszawa - Konin, a w piątek do Warszawy ze wsi! Takie mam wyzwanie! Trzymajcie kciuki!
Trzymam, trzymam i będę cię wyglądać w Warszawie ;)
Moja koleżanka tak pracuje i ten śmieszny dodatek antykorupcyjny 200zl brutto. Bobie 🥺
No za tyle hajsu to normalnie przecież nikt łąpówki nie weźmie:rofl:8-)
I **** się poryczałam w robocie🤦‍♀️ boże jaki człowiek głupi jest. Nie ogarniam . Okresie przybywaj
Koleżanka jednak jest w ciąży

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że koleżanka z pracy „wpadła”. Ale wszystko okej, umowę ma przedłużoną, więc „jakoś to zniesie”.
Dziewczyny przytulam mocno!

U mnie trwa czekanie. Zazdroszczę tym co mają krótkie cykle... u mnie dziś 8dc, czyli generalnie dłuży się jak cholera jak się ma owulacje w okolicy 18dc. w czwartek idę na USG podejrzeć co tam rośnie. Na wyczucie to jajeczko w prawym jajniku bo namiernicza codziennie. Jak zwykle po inofemie, a jeszcze meta do tego więc niech rośnie ....jejku jakoś mi się dłuuuuży to mega w tym miesiącu nad wyraz...

A co u ciebie bo dziś podchodzicie do pierwszej IUI dobrze pamiętam? 😊
tak tak dziękuje ❤️ Miałam na 12 także już po. Z nerwów pół nocy nie spałam i jeszcze miałam takie bóle jajnika że ciężko mi było się przekręcić z boku na bok 🙈Pęcherzyk pękł ale z iui myślałam ze pójdzie jakoś łatwiej.. lekarz trochę się pomęczył bo byłam spięta i dopiero przy drugiej próbie sie udało. Szczerze mówiąc chyba lepiej zniosłam drożność 😂 Od jutra, przez 12dni mam brać duphaston po 1tab a teraz mam dylemat bo nie wiem czy nie powinnismy z mężem jeszcze poprawić mimo ze wszystko mnie tam boli (oczywiście zapomniałam o to zapytać), od kiedy mam zacząć wpieprzac ananasa i kiedy zapisać sie na testowanie bo 14dni chyba nie wytrzymam 😂

Ostatnia edycja:
Eksperymenty z witaminami to chodziło o witaminę a+e ?
Kiedyś tutaj była rozmowa o tym a nie mogę sobie przypomnieć 🤦‍♀️

tak tak dziękuje ❤️ Miałam na 12 także już po. Z nerwów pół nocy nie spałam i jeszcze miałam takie bóle jajnika że ciężko mi było się przekręcić z boku na bok 🙈Pęcherzyk pękł ale z iui myślałam ze pójdzie jakoś łatwiej.. lekarz trochę się pomęczył bo byłam spięta i dopiero przy drugiej próbie sie udało. Szczerze mówiąc chyba lepiej zniosłam drożność 😂 Od jutra, przez 12dni mam brać duphaston po 1tab i teraz mam dylemat bo nie wiem:
czy nie powinnismy z mężem jeszcze poprawić mimo ze wszystko mnie tam boli (oczywiście zapomniałam o to zapytać), od kiedy mam zacząć wpieprzac ananasa i kiedy zapisać sie na testowanie bo 14dni chyba nie wytrzymam 😂
Nie ma potrzeby poprawiania, testować możesz tak, jak zawsze, czyli 8dpo zaczynasz.
Ananasa nie wiem w okolicach implantacji chyba, to już dziewczyny podpowiedzą, czy 5/6dpo jest ok.

reklama
Trzymam, trzymam i będę cię wyglądać w Warszawie ;)

No za tyle hajsu to normalnie przecież nikt łąpówki nie weźmie:rofl:8-)

Dziewczyny przytulam mocno!

U mnie trwa czekanie. Zazdroszczę tym co mają krótkie cykle... u mnie dziś 8dc, czyli generalnie dłuży się jak cholera jak się ma owulacje w okolicy 18dc. w czwartek idę na USG podejrzeć co tam rośnie. Na wyczucie to jajeczko w prawym jajniku bo namiernicza codziennie. Jak zwykle po inofemie, a jeszcze meta do tego więc niech rośnie ....jejku jakoś mi się dłuuuuży to mega w tym miesiącu nad wyraz...
Nawet się jej zapytałam żartując, czy jaka weźmie łapówkę to ma oddać te 200 brutto, oczywiście był śmiech przez łzy, ze to ma zapobiegać temu, żeby brała 🙈
Mi tez się dłuży, jeśli owu znów będzie w 21 dc, to mam jeszcze hoho i hoho 🙈

Do góry