Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to osobno a i e czy w 1tabletce ?
Proszę podlinkuj jak możesz
I mnie pomaga furagina czasami biorę tez uroseptMyślę, że nadrobię Was niedługo. Ale pls o szybkie sposoby, zaczynam się rozwijać chyba zapalenie pęcherza , wczoraj na delegacji dużo spacerów, a potem w nocy uczucie ciągłego parcia na pęcherz, co najlepiej zrobić żeby szybko przeszło
Fajne są te laski, co ledwo podpisują umowę o pracę, a po kilku tygodniach: o sorry, wpadłam.Znam z autopsji.. sama zatrudniłam dziewczynę która miała przyjść na moje miejsce (naprawdę wierzyłam ze będę w ciąży w najbliższych miesiącach ), po jakimś czasie oznajmiła ze jest w ciąży.. dzień po moim negatywnym teście, w który bardzo wierzyłam i oczywiście opłakałam. Ona przeprosiła, powiedziała ze wcale nie planowała, ze to wpadka. I chyba to mnie zabolało najbardziej. Pogratulowałam, wstałam i poszłam do łazienki ryczeć Na Nas tez przyjdzie czas, przytulam
Znów wpadła?moja nawet nie wróciła bo zaszła w kolejną i tez już powiedziałam basta
kilka miesięcyFajne są te laski, co ledwo podpisują umowę o pracę, a po kilku tygodniach: o sorry, wpadłam.
Długo pracowała czy od razu L4?
Ale po wpadce pracowała kilka miesięcy? To szacunkilka miesięcy
źle zrozumiałam kilka miesięcy przed i z dwa tyg po poinformowaniuAle po wpadce pracowała kilka miesięcy? To szacun
Aha no super.źle zrozumiałam kilka miesięcy przed i z dwa tyg po poinformowaniu
nieee ale jak wróci to dostanie wilczy biletAha no super.
Dałaś jej order pracownicy roku?