angeliskax
Moderator
dzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakbyA który dc i ile dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakbyA który dc i ile dpo?
To zdecydowanie beta do powtórzenia po 2 dniachdzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakby
Czyli jest nadzieja. Trzymam kciukidzisiaj 25 dc. Ale ja mam teraz nieregularne cykle i z moimi obserwacjami to owu mogłam mieć jakoś 31.12-02.01. Bo wtedy miałam kurze jajko jakby
No powtórzę sobie, powtórzę.Czyli jest nadzieja. Trzymam kciuki
Także trzymam kciukiNo powtórzę sobie, powtórzę.
Nie potrzebnie dałam se namówić mezowi tak to bym nie wiedziałam do piątku/soboty a tu takie jajca.
Powtórz tez progesteronNo powtórzę sobie, powtórzę.
Nie potrzebnie dałam se namówić mezowi tak to bym nie wiedziałam do piątku/soboty a tu takie jajca.
Długo płakała?
To mojej kuzynki syn (autyzm) bardzo płakał jak jego ulubiona pani zmarła na raka przezywał to dobre polroku. Nadal chodzi z moją kuzynka na jej grób raz na kilka miesięcy bo ma taką potrzebę. Dzieciak w tym roku 12l.W sumie do dzisiaj, a to już dwa lata
Przestańcie obie, co to znaczy byćnie wiem jaką dać reakcję, ale mam identyczne obawy! I momentami mam wrażenie, że może dobrze, że tej ciąży nie ma, może trzeba się jeszcze zastanowic, np. okres nastoletni wywołuje u mnie przerażenie
to ci się zdarzyło pierwszy raz? Może jakiś objaw endometriozy? Nie żebym straszyła. Najlepiej z lekarzem pogadać o tym. Masz jakąś wizytę w najbliższym czasie?Girls, powiem Wam, że te plamienie to już żywa krew..cieknie sobie i nawet jakieś skrzepiki widziałam ..do tego brzuch lekko boli ale to może być przez nerwy. Staram się walczyć z nerwami ale wkurw jest potężniejszy jednak na tą chwilę... do tego mam zagwozdke czemu tak wcześnie .......