reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
nie wiem jaką dać reakcję, ale mam identyczne obawy! I momentami mam wrażenie, że może dobrze, że tej ciąży nie ma, może trzeba się jeszcze zastanowic, np. okres nastoletni wywołuje u mnie przerażenie
Przestańcie obie, co to znaczy być
" dobrą matką "?
Kochać, kochać, być, być i być, rozmawiać tłumaczyć, płakać czasami razem i jeszcze mocniej kochać i jeszcze bardziej być.... i pokrzyczeć czasem, bo ty się o nie boisz, i potem znów przytulić kochać i zawsze być....
Żadna z Was mi nie powie, że tego nie umie...bo nie uwierzę

reklama
Girls, powiem Wam, że te plamienie to już żywa krew..cieknie sobie i nawet jakieś skrzepiki widziałam 😢..do tego brzuch lekko boli ale to może być przez nerwy. Staram się walczyć z nerwami ale wkurw jest potężniejszy jednak na tą chwilę... do tego mam zagwozdke czemu tak wcześnie .......
to ci się zdarzyło pierwszy raz? Może jakiś objaw endometriozy? Nie żebym straszyła. Najlepiej z lekarzem pogadać o tym. Masz jakąś wizytę w najbliższym czasie?

Do góry