reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
my musieliśmy przejść na krople na kark na odrobaczanie. Niestety jemu się nie da podać tabletki - w żadnej formie. Jest uparty i turbo sprytny. Zdecydowanie najinteligentniejszy egzemplarz z całej trójki i ma to niestety dużo minusów :) kiedyś potrafił nawet rozpoznać dzień tygodnia i wiedział, że jest piątek i należy się chować za kanapą, więc no 🤷‍♀️
Nasz wcina bez problemu więc nie ma problemu z tabletkami😁 ale super że z waszym kotkiem jest lepiej 😘

sama Owulacja się o mnie upomina - to już nie są żarty! 😁
Ja się powoli wygrzebuję z grypy, 3 dni wyjęte z życia ale już jest lepiej. Miło że o mnie pamiętasz 😘
A poza tym po prawie 7 latach męki z pęcherzem rozpoczęłam diagnostykę w kierunku endometriozy, więc przede mną szereg badań. Nie zapisuję się nawet na testowanie w styczniu bo u nas starań praktycznie nie ma. Wyłapałam piękny pik na owulaku w środę ale co z tego jak akurat leżałam z gorączką 39 🤷‍♀️
Czytam Was od czasu do czasu i trzymam kciuki za kreseczki❤️
Ja miałam owulację (prawdopodobnie miałam) też w samym środku przeziębienia, więc piąteczka 🤡

Wszystkim zainteresowanym stanem zdrowia mojego kotka melduje, że już dobrze. Zaczął normalnie sikać, dzisiaj zawiozłam go do weta i dostał zastrzyki, a od jutra możemy przejść na antybiotyk w tabletkach na 5 dni. Niestety to oznacza wycieczki do weta na zastrzyki przez tych 5 dni, bo on jest za sprytny na branie tabletek 😅 więc jak już mnie jutro opatrzą na sorze po nieudanej próbie podania mu tabletki, to pewnie pojedziemy na zastrzyk
A wet nie może dać Ci zastrzyków? Mój nam daje do domu

reklama
Tak Was czytam i czytam o tych Simsach- matko, ja w nie ostatnio grałam, jak miałam może 14-15 lat.
Przywróciłyście mi wspomnienia, ale ja byłam okrutna- jak mi się jakiś Sim znudził albo wkurzał, to ja go uśmiercałam w basenie bez drabinek albo przez ciągłe gotowanie, które powodowało pożar xD.
Potem na podwórku były nagrobki.

Ostatnio grałam może z 3-4 lata temu w moje ulubione Call of Duty 2.
Ja zdecydowanie lubię gry wojenne.
No ale nie mam czasu grać.

Do góry