Calineczka92
Fanka BB :)
7.40 na szczęście z ranato daj znać koniecznie po usg! O której masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7.40 na szczęście z ranato daj znać koniecznie po usg! O której masz?
mi się przydaje do oznaczania wybarwienia testu - bo czasami wydawał mi się już pozytywny, a miał dopiero 0,8. Więc pod tym kątem jest super.Mnie właśnie drażni ta apka bo jak dla mnie ona do D… pokazuje
To ja w 2 tez na pcJa zawsze w jedynkę na PC, ewentualnie doinstalowywałam jakieś dodatki
Nasz wcina bez problemu więc nie ma problemu z tabletkami ale super że z waszym kotkiem jest lepiejmy musieliśmy przejść na krople na kark na odrobaczanie. Niestety jemu się nie da podać tabletki - w żadnej formie. Jest uparty i turbo sprytny. Zdecydowanie najinteligentniejszy egzemplarz z całej trójki i ma to niestety dużo minusów kiedyś potrafił nawet rozpoznać dzień tygodnia i wiedział, że jest piątek i należy się chować za kanapą, więc no
Ja w tym cyklu skorzystam z tej apki zobaczymy jak wyjdziemi się przydaje do oznaczania wybarwienia testu - bo czasami wydawał mi się już pozytywny, a miał dopiero 0,8. Więc pod tym kątem jest super.
tylko jak będziesz wprowadzać testy to uważaj, bo czasami sama obraca zdjęcie o 180 stopni i myśli, że testowa to kontrolna, a kontrolna to testowa - w takim przypadku trzeba tam wybrać opcję, żeby obróciło zdjęcie o 180 stopniJa w tym cyklu skorzystam z tej apki zobaczymy jak wyjdzie
Dokładnie tak, bo mi często tak robi .tylko jak będziesz wprowadzać testy to uważaj, bo czasami sama obraca zdjęcie o 180 stopni i myśli, że testowa to kontrolna, a kontrolna to testowa - w takim przypadku trzeba tam wybrać opcję, żeby obróciło zdjęcie o 180 stopni
Ja miałam owulację (prawdopodobnie miałam) też w samym środku przeziębienia, więc piąteczkasama Owulacja się o mnie upomina - to już nie są żarty!
Ja się powoli wygrzebuję z grypy, 3 dni wyjęte z życia ale już jest lepiej. Miło że o mnie pamiętasz
A poza tym po prawie 7 latach męki z pęcherzem rozpoczęłam diagnostykę w kierunku endometriozy, więc przede mną szereg badań. Nie zapisuję się nawet na testowanie w styczniu bo u nas starań praktycznie nie ma. Wyłapałam piękny pik na owulaku w środę ale co z tego jak akurat leżałam z gorączką 39
Czytam Was od czasu do czasu i trzymam kciuki za kreseczki
A wet nie może dać Ci zastrzyków? Mój nam daje do domuWszystkim zainteresowanym stanem zdrowia mojego kotka melduje, że już dobrze. Zaczął normalnie sikać, dzisiaj zawiozłam go do weta i dostał zastrzyki, a od jutra możemy przejść na antybiotyk w tabletkach na 5 dni. Niestety to oznacza wycieczki do weta na zastrzyki przez tych 5 dni, bo on jest za sprytny na branie tabletek więc jak już mnie jutro opatrzą na sorze po nieudanej próbie podania mu tabletki, to pewnie pojedziemy na zastrzyk