reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama

Załączniki

• Screenshot_20230101_214653_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230101_214653_com.android.chrome.jpg
    181,1 KB · Wyświetleń: 34
Wszystkim zainteresowanym stanem zdrowia mojego kotka melduje, że już dobrze. Zaczął normalnie sikać, dzisiaj zawiozłam go do weta i dostał zastrzyki, a od jutra możemy przejść na antybiotyk w tabletkach na 5 dni. Niestety to oznacza wycieczki do weta na zastrzyki przez tych 5 dni, bo on jest za sprytny na branie tabletek 😅 więc jak już mnie jutro opatrzą na sorze po nieudanej próbie podania mu tabletki, to pewnie pojedziemy na zastrzyk
Haha znam to skądś, ja jak daje na odrabaczanie 2 tabletki mojemu grubaskowi to mąż płaczę ze śmiechu jak widzi nasza walkę 😅😅. Super, ze juz lepiej 💚💚💚

a, no to premom Ci oznaczył pik przy najbardziej pozytywnym z negatywnych. Hmmm. Będziesz sikac dalej? Może pik był w nocy po wysikaniu tego oznaczonego jako pik
Jutro mam usg więc będę mądrzejsza, a sikam na owulaki 2-3 razy dziennie, czasami raz i ufam najbardziej na oko 😅. Wczoraj i dziś według mnie miałam najciemniejsze i są takie same 😁.

Haha znam to skądś, ja jak daje na odrabaczanie 2 tabletki mojemu grubaskowi to mąż płaczę ze śmiechu jak widzi nasza walkę 😅😅. Super, ze juz lepiej 💚💚💚
my musieliśmy przejść na krople na kark na odrobaczanie. Niestety jemu się nie da podać tabletki - w żadnej formie. Jest uparty i turbo sprytny. Zdecydowanie najinteligentniejszy egzemplarz z całej trójki i ma to niestety dużo minusów :) kiedyś potrafił nawet rozpoznać dzień tygodnia i wiedział, że jest piątek i należy się chować za kanapą, więc no 🤷‍♀️

Mnie właśnie drażni ta apka bo jak dla mnie ona do D… pokazuje
No wiesz ten sam test według jego wykąpania, a według zdj własnego pokazuje różne wartości 😅. Mierze temp. Ale dużo było niestety pobudek i spacerów do wc przez ostatnie 3 dni, więc też do końca nie wiem na ile dobre pomiary😅. Jutro wyjdzie na usg 😅. Seks ostatnio codziennie od mocniejszych owulaków😅

reklama
my musieliśmy przejść na krople na kark na odrobaczanie. Niestety jemu się nie da podać tabletki - w żadnej formie. Jest uparty i turbo sprytny. Zdecydowanie najinteligentniejszy egzemplarz z całej trójki i ma to niestety dużo minusów :) kiedyś potrafił nawet rozpoznać dzień tygodnia i wiedział, że jest piątek i należy się chować za kanapą, więc no 🤷‍♀️
Rozumiem, no ja czasami tymi kroplami też robiłam, ale jakoś mam większe zaufanie do tabletek. Kociaki są mądre dla siebie mega🙈

Do góry