reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama

Załączniki

• Screenshot_20230101_214653_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230101_214653_com.android.chrome.jpg
    181,1 KB · Wyświetleń: 37
Wszystkim zainteresowanym stanem zdrowia mojego kotka melduje, że już dobrze. Zaczął normalnie sikać, dzisiaj zawiozłam go do weta i dostał zastrzyki, a od jutra możemy przejść na antybiotyk w tabletkach na 5 dni. Niestety to oznacza wycieczki do weta na zastrzyki przez tych 5 dni, bo on jest za sprytny na branie tabletek 😅 więc jak już mnie jutro opatrzą na sorze po nieudanej próbie podania mu tabletki, to pewnie pojedziemy na zastrzyk
Haha znam to skądś, ja jak daje na odrabaczanie 2 tabletki mojemu grubaskowi to mąż płaczę ze śmiechu jak widzi nasza walkę 😅😅. Super, ze juz lepiej 💚💚💚

a, no to premom Ci oznaczył pik przy najbardziej pozytywnym z negatywnych. Hmmm. Będziesz sikac dalej? Może pik był w nocy po wysikaniu tego oznaczonego jako pik
Jutro mam usg więc będę mądrzejsza, a sikam na owulaki 2-3 razy dziennie, czasami raz i ufam najbardziej na oko 😅. Wczoraj i dziś według mnie miałam najciemniejsze i są takie same 😁.

Haha znam to skądś, ja jak daje na odrabaczanie 2 tabletki mojemu grubaskowi to mąż płaczę ze śmiechu jak widzi nasza walkę 😅😅. Super, ze juz lepiej 💚💚💚
my musieliśmy przejść na krople na kark na odrobaczanie. Niestety jemu się nie da podać tabletki - w żadnej formie. Jest uparty i turbo sprytny. Zdecydowanie najinteligentniejszy egzemplarz z całej trójki i ma to niestety dużo minusów :) kiedyś potrafił nawet rozpoznać dzień tygodnia i wiedział, że jest piątek i należy się chować za kanapą, więc no 🤷‍♀️

Mnie właśnie drażni ta apka bo jak dla mnie ona do D… pokazuje
No wiesz ten sam test według jego wykąpania, a według zdj własnego pokazuje różne wartości 😅. Mierze temp. Ale dużo było niestety pobudek i spacerów do wc przez ostatnie 3 dni, więc też do końca nie wiem na ile dobre pomiary😅. Jutro wyjdzie na usg 😅. Seks ostatnio codziennie od mocniejszych owulaków😅

reklama
my musieliśmy przejść na krople na kark na odrobaczanie. Niestety jemu się nie da podać tabletki - w żadnej formie. Jest uparty i turbo sprytny. Zdecydowanie najinteligentniejszy egzemplarz z całej trójki i ma to niestety dużo minusów :) kiedyś potrafił nawet rozpoznać dzień tygodnia i wiedział, że jest piątek i należy się chować za kanapą, więc no 🤷‍♀️
Rozumiem, no ja czasami tymi kroplami też robiłam, ale jakoś mam większe zaufanie do tabletek. Kociaki są mądre dla siebie mega🙈

Do góry