reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Wiem , że jest lista badań które należy zrobić przy staraniach
Ale jaki według was są takie naj z tych wszystkich ? Chce coś zrobić od nowego cyklu a wiadomo wszystko kosztuje.
W kwietniu mam kolejnego gina od endometriozy tym razem już we Wrocku a nie w Wawie wiec chce być przygotowana.
- piątka tarczycowa
- lh, fsh, estradiol
- krzywa cukrowa i insulinowa
- progesteron 7dpo

Załączniki

• Screenshot_20230108_134820_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20230108_134820_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    260,8 KB · Wyświetleń: 58
  • Screenshot_20230108_134824_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20230108_134824_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    263,2 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_20230108_134906_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20230108_134906_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    277,3 KB · Wyświetleń: 60
Wszystkim zainteresowanym stanem zdrowia mojego kotka melduje, że już dobrze. Zaczął normalnie sikać, dzisiaj zawiozłam go do weta i dostał zastrzyki, a od jutra możemy przejść na antybiotyk w tabletkach na 5 dni. Niestety to oznacza wycieczki do weta na zastrzyki przez tych 5 dni, bo on jest za sprytny na branie tabletek 😅 więc jak już mnie jutro opatrzą na sorze po nieudanej próbie podania mu tabletki, to pewnie pojedziemy na zastrzyk

reklama
Do góry