wiktoria708
Fanka BB :)
Mi tez coś się szykuje bo delikatnie brzuch boli ale póki co cisza. Cycki jakoś wyjątkowo większe, ale to mi się akurat podobaDostalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tez coś się szykuje bo delikatnie brzuch boli ale póki co cisza. Cycki jakoś wyjątkowo większe, ale to mi się akurat podobaDostalam
- piątka tarczycowaWiem , że jest lista badań które należy zrobić przy staraniach
Ale jaki według was są takie naj z tych wszystkich ? Chce coś zrobić od nowego cyklu a wiadomo wszystko kosztuje.
W kwietniu mam kolejnego gina od endometriozy tym razem już we Wrocku a nie w Wawie wiec chce być przygotowana.
ja bym dorzuciła jeszcze prolaktynę.- piątka tarczycowa
- lh, fsh, estradiol
- krzywa cukrowa i insulinowa
- progesteron 7dpo
o tak, zapomniałamja bym dorzuciła jeszcze prolaktynę.
Czyli w sumie wychodzimy na listę, która tu lata
Lh, fsh estradiol w jakim dc- piątka tarczycowa
- lh, fsh, estradiol
- krzywa cukrowa i insulinowa
- progesteron 7dpo
Lh, fsh estradiol w jakim dc
Prolaktyne miałam badana juz ale muszę powtórzyćja bym dorzuciła jeszcze prolaktynę.
Czyli w sumie wychodzimy na listę, która tu lata
Pierwsze dwa sa z tego, a trzeci z zeszłego cyklu gdzie dla mnie to okeja pokażesz screena z premom z owulakami z tego cyklu?
Mnie właśnie drażni ta apka bo jak dla mnie ona do D… pokazujePierwsze dwa sa z tego, a trzeci z zeszłego cyklu gdzie dla mnie to okej