reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A o ciążowych to też nie mówię mojemu 😂 w tamtym cyklu robiłam 3, w tym ostatnim w dzień spodziewanej miesiączki bo dzień się spóźniła, ale o żadnym mojemu nie mówiłam 😅 powiem mu dopiero jak zapyta albo będą dwie kreski. No właśnie wolny dzień a człowiek sobie zajęcia na siłę szuka, ale my kobiety już chyba tak mamy. ja wczorajsze popołudnie poświęciłam na nadrabianie zaległości w domu, dzisiaj relaks 😁 chociaż trochę się wkurzyłam.bo kot mi pół nocy spać nie dał, co chwilę przychodził żeby go miziac , wyspał się w dzień a potem w nocy mu się na głaskanie i zabawę zebrało 😂
Haha klasyka, mama kitełowa nie ma łatwo w nocy 😂😂. Moja też lubi mi buziaki w nocy dawać 😂.
U mnie pracowicie bardzo od wczoraj, Total w ogóle niewyspana 😂, a jeszcze jajniki mnie zaczynają fest boleć, w szczególności lewy🙈

reklama
Niby zdrowa para ma rok, to prawda. Ale jak zaczynasz sie badać i okazuje sie, ze jest problem to jest czlowiek zly na siebie, ze stracił miesiace na starania, ktore nie mialy szans sie udać.
Mój mąż zbadal nasienie po pol roku staran i wyszlo tragiczne, to powiedzial, ze każdemu bedzie mówił, żeby sie badac odrazu.
No punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..
Podpisuję się wszystkimi kończynami. Jeśli ktoś nie chce tracić czasu, to najlepiej i się starać, i się badać... przynajmniej podstawy.

Niby zdrowa para ma rok, to prawda. Ale jak zaczynasz sie badać i okazuje sie, ze jest problem to jest czlowiek zly na siebie, ze stracił miesiace na starania, ktore nie mialy szans sie udać.
Mój mąż zbadal nasienie po pol roku staran i wyszlo tragiczne, to powiedzial, ze każdemu bedzie mówił, żeby sie badac odrazu.
No punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..
My nie badaliśmy jeszcze tylko wyłącznie, dlatego, że ja wiedziałam, że u mnie problem jest od początku, a teraz gdy już okej, to bierze antybiotyk, więc w lutym najpóźniej marcu idziemy 😁🥰

Tak jak myślę, to ja czekałam na badanie nasienia, bo w sumie wiedziałam, że u mnie jest problem i jakby jeszcze od razu u męża wyszło, to chyba się bałam, że psychicznie nie udźwignę 🙈, może głupie, ale chciałam mieć też próbę takich miesięcy, o na pierwszy rzut jest okej możemy spróbować jak każde normalna para 😂😂🙈.

Bolą mnie strasznie jajniki. Temp. W dół, wczoraj w nocy seks był, dziś poprawie, zobaczę czy dziś ta owu była 🤔. W poniedziałek mam usg, więc zobaczę czy była i jaka grubość endo.

Załączniki

• Screenshot_20230107_134026.jpg
    Screenshot_20230107_134026.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 29
  • Screenshot_20230107_134004.jpg
    Screenshot_20230107_134004.jpg
    125,2 KB · Wyświetleń: 29
Haha klasyka, mama kitełowa nie ma łatwo w nocy 😂😂. Moja też lubi mi buziaki w nocy dawać 😂.
U mnie pracowicie bardzo od wczoraj, Total w ogóle niewyspana 😂, a jeszcze jajniki mnie zaczynają fest boleć, w szczególności lewy🙈
Mój ma to samo 🤣 przyjdzie w nocy położy się na moich włosach i pazurkami je czesze 🤣. Mnie raz po raz któryś jajnik zakluje ale jest znośnie 😊

Tak jak myślę, to ja czekałam na badanie nasienia, bo w sumie wiedziałam, że u mnie jest problem i jakby jeszcze od razu u męża wyszło, to chyba się bałam, że psychicznie nie udźwignę 🙈, może głupie, ale chciałam mieć też próbę takich miesięcy, o na pierwszy rzut jest okej możemy spróbować jak każde normalna para 😂😂🙈.
To samo ja mówię u mnie jest wszystko dobrze więc damy sobie czas i zobaczymy 😊

Mój ma to samo 🤣 przyjdzie w nocy położy się na moich włosach i pazurkami je czesze 🤣. Mnie raz po raz któryś jajnik zakluje ale jest znośnie 😊
Mój mąż w nocy się śmieje, że kot w nocy to tylko mami mami😂. Przez dzień znów na knapie jest tati tati, bo mamuska za dużo sie kreci. A jak położy się na szafce nocnej bo ma tam kocyk to chociaż i tak łapkę na mnie musi 😂😂. O kotach to ja mogę wieczność gadać 😂😂😂. Koty i psiaki to słodziakowe są i oby wszystkie nasze były zdrowiutkie 💚💚💚

reklama
Do góry