reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mam takie pytanko, powiedzcie co myślicie o takiej sytuacji
Czytałam gdzieś, że ilość płynów wypita dzień wcześniej przed zrobieniem testu ciążowego ma wpływ na ewentualny wynik? Co o tym myślicie? Wydaje mi się że jak hormon ciążowy jest to po prostu jest i tyle, co o tym sądzicie?

reklama
już miałam jakieś delikatne brązowe plamienia wczoraj, więc on już się szykuje, już czeka za rogiem
Go Away Stay GIF

Mam takie pytanko, powiedzcie co myślicie o takiej sytuacji
Czytałam gdzieś, że ilość płynów wypita dzień wcześniej przed zrobieniem testu ciążowego ma wpływ na ewentualny wynik? Co o tym myślicie? Wydaje mi się że jak hormon ciążowy jest to po prostu jest i tyle, co o tym sądzicie?
Przy jakiejś skrajnie niskiej becie rozcieńczenie moczu pewnie będzie miało wpływ. Ale nie aż tak, że przez całą noc nie sikałaś a rano wyjdzie Ci fałszywie negatywny test.

Przy jakiejś skrajnie niskiej becie rozcieńczenie moczu pewnie będzie miało wpływ. Ale nie aż tak, że przez całą noc nie sikałaś a rano wyjdzie Ci fałszywie negatywny test.
Ja to mam z kolei tak, że właściwie nie ma nocy żebym nie wstała siku....Więc pytanie, czy na przykład po 3 h bez sikania też powinno być ok? W sumie nigdy nad tym nie myślałam aż do teraz, kiedy zobaczyłam ten temat....

U mnie akurat tata i tesc mają ur 8.01 myslalam, ze śmiesznie i fajnie byloby im powiedzieć będziecie ponownie dziadkami - wszystkiego najlepszego. No i niestety @ dostanę 😑😖
ja tak myślałam o 21.01 - moja mama ma imieniny w dzień babci i w liceum i na początku studiów lubiłam ją doprowadzać do zawału składając jej życzenia z okazji dnia babci. A akurat jedziemy do niej wtedy z przyjaciółka i pomyślałam, że fajnie by było tym razem nie żartować, no ale dupa z tego wyszła :)

reklama
Do góry