reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
U mnie między aromkiem a clo nie było żadnej różnicy, tak samo jeden dominujący i endo w normie. Nic mi nie dała zmiana z aromka 🤷🏻‍♀️ Lekarz chciał mi wtedy dać kombo clo*pregnyl bo po tym połączeniu miał najlepsze rezultaty, ale pregnylu już się nigdzie w Polsce nie dostanie 😒wiec dał mi ovi i efekt był taki sam jak wcześniej czyli żaden 😠

Mąż wczoraj przez przypadek paczkę na siłce dostał (dziewczyna pomyliła osoby) co w niej znalazł? Zastrzyk na pęknięcie jaja dla kobiety i srodki na wspomaganie potencji dla mężczyzny😁🤣😂😜 przypadek? Nie sądzę! Śmiałam się że może też taki zestaw zamowimy.😁😁😁
Właśnie miałam pisać @hachette ze tak można kupić w Polsce Pregnyl. Są tez stronki, zamawiasz i już ;) wówczas może zadziała ;)

Ja już nie mam plamienia, a na teście biało

Aromek, czyli letrozol. Ale w przyszłym cyklu zmieniam na clo, bo po nim jest więcej pęcherzyków, z tym że wzrasta ryzyko cp, no i cytrynian klomifenu bardziej uposledza endo. Ja tam nigdy problemów z Endo nią miałam, także jak mi ubedzie nawet 4 mm, to nadal będzie spoko
A dlaczego zmieniasz na clo? Aromek za mało stymulował? Mało pęcherzyków to powód? Nie wyłaniał się dominujący?

Mnie pewnie jutro dopadnie …
A infekcja nie doleczona…
Brała może któraś z Was invag lub lacto vaginal? Co bardziej polecacie? Ja wzięłam jakiś czas temu opakowanie lacto vaginalu, ale efektu nie odczułam(pewnie dlatego, że wcześniej zastosowany lek nie zadziałał na infekcje), zastanawiam się co teraz kupić i stosować po skończeniu aktualnego leczenia.

reklama
To podobnie jak ja czas pokaże czy nadejdzie @ 🤷‍♀️
U mnie na pewno, wczorajszy szampan spowodował, że temperatura poszybowała w gorę na 36.77 o 6 rano... ale nie chcialo mi się wstawać bezsensu wiadomo z czego wynikał wzrost, przekreciłam się na drugi bok. Obudziłam po 8 i zmierzyłam raz jeszcze bylo juz 37 równo 😂🤣😜 no to poszłam zrobić sobie kawę.

Do góry