Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie między aromkiem a clo nie było żadnej różnicy, tak samo jeden dominujący i endo w normie. Nic mi nie dała zmiana z aromka Lekarz chciał mi wtedy dać kombo clo*pregnyl bo po tym połączeniu miał najlepsze rezultaty, ale pregnylu już się nigdzie w Polsce nie dostanie wiec dał mi ovi i efekt był taki sam jak wcześniej czyli żaden
Właśnie miałam pisać @hachette ze tak można kupić w Polsce Pregnyl. Są tez stronki, zamawiasz i już wówczas może zadziałaMąż wczoraj przez przypadek paczkę na siłce dostał (dziewczyna pomyliła osoby) co w niej znalazł? Zastrzyk na pęknięcie jaja dla kobiety i srodki na wspomaganie potencji dla mężczyzny przypadek? Nie sądzę! Śmiałam się że może też taki zestaw zamowimy.
A dlaczego zmieniasz na clo? Aromek za mało stymulował? Mało pęcherzyków to powód? Nie wyłaniał się dominujący?Aromek, czyli letrozol. Ale w przyszłym cyklu zmieniam na clo, bo po nim jest więcej pęcherzyków, z tym że wzrasta ryzyko cp, no i cytrynian klomifenu bardziej uposledza endo. Ja tam nigdy problemów z Endo nią miałam, także jak mi ubedzie nawet 4 mm, to nadal będzie spoko
Ja tez czekam 5.01 czy 8.01 jak w zeszlym miesiącu.Witam kochane :-)
Ja się narazie nie zapisuje bo nie mam pojęcia kiedy nadejdzie okres.
To podobnie jak ja czas pokaże czy nadejdzie @Ja tez czekam 5.01 czy 8.01 jak w zeszlym miesiącu.
U mnie na pewno, wczorajszy szampan spowodował, że temperatura poszybowała w gorę na 36.77 o 6 rano... ale nie chcialo mi się wstawać bezsensu wiadomo z czego wynikał wzrost, przekreciłam się na drugi bok. Obudziłam po 8 i zmierzyłam raz jeszcze bylo juz 37 równo no to poszłam zrobić sobie kawę.To podobnie jak ja czas pokaże czy nadejdzie @