Ja pytam bo wczoraj strasznie chciało mi się pić (nie mówię o % ) i od 23.00 do 24.00 wypiłam z 1,3 l pepsi a rano robiłam test o 8.00 Ale chyba to nic nie zmienia tak tylko wpadłam na taki głupi pomysł, człowiek jak zwykle szuka nadzieiJa to mam z kolei tak, że właściwie nie ma nocy żebym nie wstała siku....Więc pytanie, czy na przykład po 3 h bez sikania też powinno być ok? W sumie nigdy nad tym nie myślałam aż do teraz, kiedy zobaczyłam ten temat....
reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
To zależy od czego Ci się biorą, bo raz mogą być urazy, dwa, że może partner przenosić, trzy np. Częste antybiotyki itd. Też potrafią. Jeśli chodzi o nawilżenie to mucovagin jest z kwasem hialuronowym, ja jak miałam początek po lekach to na mnie zadziała zenella med. Może gin Ci coś podpowie, bo na każdego też coś innego może działać. Ja pamiętam, że jak raz, a porządnie przeprowadził mi terapię leczenia to wówczas na lata miałam spokój. A u mnie poprostu było, że musiałam dbać żeby mnie nie zawiało, leki itd. Trwało dużej, ale przyniosło super efekty wtedy. Teraz jedyne infekcje są zazwyczaj przyczynowe i już rzadziej na szczęście.Na receptę biorę teraz clotrimazolum plus czekam na wyniki trzech posiewów. Myślę co warto potem brać żeby infekcje nie wracały.
królowa_kresek😉🙃
Ja mialam poprzednio z rana po nocy ledwo dostrzegalny cień....a wieczorem 3 h bez siku (pijąc kilka kaw, jedząc i pijąc wodę) mialam mocniejszą i juz widoczną... takze fałszywie negatywny obstawiam, ze po zbyt duzej ilosci płynów wyjsc może ale 7,8 dni po.... im później tym raczej wynik jest pewniejszy.Ja to mam z kolei tak, że właściwie nie ma nocy żebym nie wstała siku....Więc pytanie, czy na przykład po 3 h bez sikania też powinno być ok? W sumie nigdy nad tym nie myślałam aż do teraz, kiedy zobaczyłam ten temat....
lady_in_blue
W najgorszym wypadku nie wykryjesz bety rzędu 4 tylko taką rzędu 12 ;-). W każdym razie z całą pewnością nie przegapisz, że jesteś w ciąży.Ja to mam z kolei tak, że właściwie nie ma nocy żebym nie wstała siku....Więc pytanie, czy na przykład po 3 h bez sikania też powinno być ok? W sumie nigdy nad tym nie myślałam aż do teraz, kiedy zobaczyłam ten temat....
Owulacja
Co Ty tu robisz???Hej dziewczyny. Myslalam ze nie bedzie mnie tutaj ale jednak....
Na styczeń poproszę pauze - moj maz idealnie na tydzień moich dni płodnych wyjezdza wiec szans na ciążę nie ma w tym cyklu, ale chce legalnie z Wami pisac
Aż musiałam wejść do starego wątku bo myślałam, że mi się nicki pomieszały
AScarlett
Moderator
Niestety... doświadczyłam chamskiej falszywki na pinku...Co Ty tu robisz???
Aż musiałam wejść do starego wątku bo myślałam, że mi się nicki pomieszały
Madame JS
Mam bardzo skromne doświadczenie w tej mierze, ale mnie wychodziły dobrze tylko testy z popołudnia... Te poranne prawie nie miały sensu, bo wieczorem piłam bardzo dużo wody, herbatek... A w ciągu dnia, gdy szłam do pracy, nie za bardzo był na to czas, więc po 3-4 godzinach testy wychodziły o wiele lepiej.Mam takie pytanko, powiedzcie co myślicie o takiej sytuacji
Czytałam gdzieś, że ilość płynów wypita dzień wcześniej przed zrobieniem testu ciążowego ma wpływ na ewentualny wynik? Co o tym myślicie? Wydaje mi się że jak hormon ciążowy jest to po prostu jest i tyle, co o tym sądzicie?
to jak nie dostane @ to zrobię znowu, dzisiaj mam termin @ najpóźniej jutro bo mam cykle 25-27 dni , ale najczęściej 26 dni czyli tak jak dzisiajMam bardzo skromne doświadczenie w tej mierze, ale mnie wychodziły dobrze tylko testy z popołudnia... Te poranne prawie nie miały sensu, bo wieczorem piłam bardzo dużo wody, herbatek... A w ciągu dnia, gdy szłam do pracy, nie za bardzo był na to czas, więc po 3-4 godzinach testy wychodziły o wiele lepiej.
reklama