reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewczynyyyyy!! W następnym tygodniu podchodzimy do pierwszej iui 🙈 lekarz zdecydował ze bez żadnych leków i stymulacji bo mam pęcherzyk 12mm 😍 w poniedziałek/13dc mam się zjawić jeszcze na moni i prawdopodobnie wtorek/środa iui 🙈 Nie mogę się już doczekać.. no i w końcu oficjalnie zapisze się na testowanie 🤣
Świetne wieści, to trzymam kciuk i dawaj info na bieżąco 💚🍀✊

Dziewczyny, a rozmawialyscie o depilacji a ja akurat nie mogłam być na forum, a któraś z Was korzysta z philipsa lumea? Ja jestem brunetką, mam ciemny zarost i tak się czaję na ten laser tylko nie wiem czy to warte jest tych pieniędzy :)
Ja mam. Jak korzystałam to super efekt, raz na tydzień starczało potem raz na dwa i tylko pojedyncze włoski, przestały mi też wrastać odrastające włoski, no i ja robilam całość i nogi i pachy i Bożenę calutką i nie boli, do przeżycia dużo bardziej w salonie na laserze mnie bolało niż Philipsem. Także ja polecam. Tylko ja dostałam schizy po poronieniu, bo tam jest zakaz w ciąży a ja nie wiedziałam, że w ciąży jestem...I teraz tak kombinuję że będę depilowała do owulacji a potem 2 tyg bez...
A jak wytrzymujesz bólowo? Nie boli to? Ja się bardzo tego boję, bo jak byłam na depilacji laserowej to serio ledwo wytrzymałam 😂
Depilacja laserowa w salonie boli bardziej niż phillipsem lumenem. Mam ustawione na najwyższa moc i jest spox. w salonie na połowie mnie skręcało na bikini z bólu...a efekt może ciut krócejale przy regularnym używaniu włosów prawie kompletnie nie miałam i dużo rzadziej potrzeba było go używać. Na początku trzeba tylko częściej ..

Ja mam. Jak korzystałam to super efekt, raz na tydzień starczało potem raz na dwa i tylko pojedyncze włoski, przestały mi też wrastać odrastające włoski, no i ja robilam całość i nogi i pachy i Bożenę calutką i nie boli, do przeżycia dużo bardziej w salonie na laserze mnie bolało niż Philipsem. Także ja polecam. Tylko ja dostałam schizy po poronieniu, bo tam jest zakaz w ciąży a ja nie wiedziałam, że w ciąży jestem...I teraz tak kombinuję że będę depilowała do owulacji a potem 2 tyg bez...

Depilacja laserowa w salonie boli bardziej niż phillipsem lumenem. Mam ustawione na najwyższa moc i jest spox. w salonie na połowie mnie skręcało na bikini z bólu...a efekt może ciut krócejale przy regularnym używaniu włosów prawie kompletnie nie miałam i dużo rzadziej potrzeba było go używać. Na początku trzeba tylko częściej ..
O to dobrze wiedzieć! Może zainwestuje jednak w ten gadżet 😅

Wczorajszy wieczorny owulak i dzisiejszy przedpołudniowy czy to już pik czy jeszcze brakuje ?
3774D705-FAF2-4D94-B68D-5C9684FEAE8C.jpeg
9AB3BCD9-D854-4AC5-B808-14F792299065.jpeg

Do dziewczyn, które miały robioną drożność. Czy wy tez krwawiłyscie? Zabieg robiony wczoraj rano a ja dalej krwawię i to tak dość mocno. Czy któraś tak miała? I czy przesunęło wam to owulację? Dziś mam 9 dc normalnie owulka w 14 dniu i nie wiem czego mam się teraz spodziewać.

reklama
Do góry