Owulacja
Fanka BB :)
A to Ty nie jesteś szopem praczem?a byłam owłosiona jak facet, naprawdę,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to Ty nie jesteś szopem praczem?a byłam owłosiona jak facet, naprawdę,
Świetne wieści, to trzymam kciuk i dawaj info na bieżącoDziewczynyyyyy!! W następnym tygodniu podchodzimy do pierwszej iui lekarz zdecydował ze bez żadnych leków i stymulacji bo mam pęcherzyk 12mm w poniedziałek/13dc mam się zjawić jeszcze na moni i prawdopodobnie wtorek/środa iui Nie mogę się już doczekać.. no i w końcu oficjalnie zapisze się na testowanie
ćśśś, to miała być tajemnicaA to Ty nie jesteś szopem praczem?
Profilowe Cię zdradziło pewnie logujesz się kontem Googlećśśś, to miała być tajemnica
Ja mam. Jak korzystałam to super efekt, raz na tydzień starczało potem raz na dwa i tylko pojedyncze włoski, przestały mi też wrastać odrastające włoski, no i ja robilam całość i nogi i pachy i Bożenę calutką i nie boli, do przeżycia dużo bardziej w salonie na laserze mnie bolało niż Philipsem. Także ja polecam. Tylko ja dostałam schizy po poronieniu, bo tam jest zakaz w ciąży a ja nie wiedziałam, że w ciąży jestem...I teraz tak kombinuję że będę depilowała do owulacji a potem 2 tyg bez...Dziewczyny, a rozmawialyscie o depilacji a ja akurat nie mogłam być na forum, a któraś z Was korzysta z philipsa lumea? Ja jestem brunetką, mam ciemny zarost i tak się czaję na ten laser tylko nie wiem czy to warte jest tych pieniędzy
Depilacja laserowa w salonie boli bardziej niż phillipsem lumenem. Mam ustawione na najwyższa moc i jest spox. w salonie na połowie mnie skręcało na bikini z bólu...a efekt może ciut krócejale przy regularnym używaniu włosów prawie kompletnie nie miałam i dużo rzadziej potrzeba było go używać. Na początku trzeba tylko częściej ..A jak wytrzymujesz bólowo? Nie boli to? Ja się bardzo tego boję, bo jak byłam na depilacji laserowej to serio ledwo wytrzymałam
O to dobrze wiedzieć! Może zainwestuje jednak w ten gadżetJa mam. Jak korzystałam to super efekt, raz na tydzień starczało potem raz na dwa i tylko pojedyncze włoski, przestały mi też wrastać odrastające włoski, no i ja robilam całość i nogi i pachy i Bożenę calutką i nie boli, do przeżycia dużo bardziej w salonie na laserze mnie bolało niż Philipsem. Także ja polecam. Tylko ja dostałam schizy po poronieniu, bo tam jest zakaz w ciąży a ja nie wiedziałam, że w ciąży jestem...I teraz tak kombinuję że będę depilowała do owulacji a potem 2 tyg bez...
Depilacja laserowa w salonie boli bardziej niż phillipsem lumenem. Mam ustawione na najwyższa moc i jest spox. w salonie na połowie mnie skręcało na bikini z bólu...a efekt może ciut krócejale przy regularnym używaniu włosów prawie kompletnie nie miałam i dużo rzadziej potrzeba było go używać. Na początku trzeba tylko częściej ..
to zdjęcie niżej to już tak na granicy. Może wrzuć w premom? Premom Ci pokaże, czy testowa jest ciemniejsza niz kontrolnaWczorajszy wieczorny owulak i dzisiejszy przedpołudniowy czy to już pik czy jeszcze brakuje ?Zobacz załącznik 1481945Zobacz załącznik 1481947
Wg mnie ten dzisiejszy ciutke brakuje by być takiej samej barwy czy mocniejszy. Do wieczora pik powinien być. U mnie dopiero się zbliżaWczorajszy wieczorny owulak i dzisiejszy przedpołudniowy czy to już pik czy jeszcze brakuje ?Zobacz załącznik 1481945Zobacz załącznik 1481947