reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Hej dziewczyny sorki że mnie tu mało, zabrałam się jeszcze za dodatkowe badania, max 16go powinny być wyniki zobaczymy co tam wyjdzie. My jesteśmy po poronieniu..zatem strach spory ale marzenia większą moc mają jednak :)

reklama
Dziewczyny, a rozmawialyscie o depilacji a ja akurat nie mogłam być na forum, a któraś z Was korzysta z philipsa lumea? Ja jestem brunetką, mam ciemny zarost i tak się czaję na ten laser tylko nie wiem czy to warte jest tych pieniędzy :)

Dziewczyny, a rozmawialyscie o depilacji a ja akurat nie mogłam być na forum, a któraś z Was korzysta z philipsa lumea? Ja jestem brunetką, mam ciemny zarost i tak się czaję na ten laser tylko nie wiem czy to warte jest tych pieniędzy :)
Moje koleżanki mówią, że tak. Że to trzeba już jakoś w kwietniu zaczynać to laserowanie, bo potem latem nie można 😶 nie wiem o co chodzi. Mnie zniechęciło to, że ten sprzęt ma ograniczoną żywotność 🙃

Ja mam i bardzo polecam 😃 używamy z mamą na spółkę i jesteśmy bardzo zadowolone. Na pewno już się zwróciły jego koszty- gdybym miała korzystać z salonowych depilacji laserowych, to sądzę, że wydałabym już ze dwa albo trzy razy więcej kasy 😅 a tak to co jakiś czas w zaciszu domowym ponawiam zabieg i za dużo na co dzień o włoskach nie myślę😊 co prawda jestem ciemną blondynką, ale moja znajoma- brunetka też tego używa i tak samo poleca. Jak są jakieś promocje, to nic tylko brać😉

Moje koleżanki mówią, że tak. Że to trzeba już jakoś w kwietniu zaczynać to laserowanie, bo potem latem nie można 😶 nie wiem o co chodzi. Mnie zniechęciło to, że ten sprzęt ma ograniczoną żywotność 🙃
Tak, od depilacji nie można się 2 tygodnie opalać. Mam już ponad 3 lata sprzęt, pożyczam go i nadal nie widzę, żeby „się kończył” 😅

Ja robiłam w salonie laser na pachy i ogólnie chodzi o to, ze skora po laserze jest podrażniona i pewnie, żeby się nie poparzyć. Ale kiepskie miałam efekty po salonie, chociaż muszę przyznać, ze od tamtej pory nie mam problemu z wrastaniem włosków, wcześniej nie mogłam się ogolić codziennie lub co drugi dzień, bo miałam spore krostki zanim się włoski przebiły i musiałam w lato chodzic w długim rękawku 😔
Ja mam i bardzo polecam 😃 używamy z mamą na spółkę i jesteśmy bardzo zadowolone. Na pewno już się zwróciły jego koszty- gdybym miała korzystać z salonowych depilacji laserowych, to sądzę, że wydałabym już ze dwa albo trzy razy więcej kasy 😅 a tak to co jakiś czas w zaciszu domowym ponawiam zabieg i za dużo na co dzień o włoskach nie myślę😊 co prawda jestem ciemną blondynką, ale moja znajoma- brunetka też tego używa i tak samo poleca. Jak są jakieś promocje, to nic tylko brać😉
A często powtarzasz zabiegi? Do salonu jeździłam chyba co półtora tygodnia, ale ogólnie było to bolesne, jakby ktoś recepturką strzelał w oparzoną skórę 🙈

bo skóra jest podrażniona, a latem zazwyczaj nosimy krótkie spodenki/sukienki i słońce bardziej podrażni skórę która jest depilowana. 😊

A jak wytrzymujesz bólowo? Nie boli to? Ja się bardzo tego boję, bo jak byłam na depilacji laserowej to serio ledwo wytrzymałam 😂

reklama
Znaczy nie. Mój M. Jak siedzi i widzi że jest taka sytuacja że myślę co zrobić to on najpierw mówi że mam się skupić i zrobić coś. Nie podpowiada. Jeszcze nie miałam takiej sytuacji żeby musiał się angażować, ale ja póki nie jeżdżę sama na dłuższe trasy to wolę z nim parę razy się przejechać. Gdybym sama jeździła to może ten strach byłby mniejszy, ale z siedmiomiesięcznym dzieckiem to jednak ten strach mam z tyłu głowy. ;)
No wiadomo, jak w samochodzie dziecko jest to dodatkowa odpowiedzialność, rozumiem jak najbardziej.

Do góry