Carmen2412
Fanka BB :)
Zaraz pobiorę i zobaczę co mi mądrego apka powieto zdjęcie niżej to już tak na granicy. Może wrzuć w premom? Premom Ci pokaże, czy testowa jest ciemniejsza niz kontrolna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz pobiorę i zobaczę co mi mądrego apka powieto zdjęcie niżej to już tak na granicy. Może wrzuć w premom? Premom Ci pokaże, czy testowa jest ciemniejsza niz kontrolna
Ja leciutko plamilam tylko i nic mnie nie bolalo. Mialam HyCoSyDo dziewczyn, które miały robioną drożność. Czy wy tez krwawiłyscie? Zabieg robiony wczoraj rano a ja dalej krwawię i to tak dość mocno. Czy któraś tak miała? I czy przesunęło wam to owulację? Dziś mam 9 dc normalnie owulka w 14 dniu i nie wiem czego mam się teraz spodziewać.
Mi się wydaje, że może być pik wieczorkiem, ale ja to nie jestem dobra z owulaków, a temp. Mierzysz ?Zaraz pobiorę i zobaczę co mi mądrego apka powie
Ja leciutko plamilam tylko i nic mnie nie bolalo. Mialam HyCoSy
Jeszcze do tego nie doszłam dajcie mi trochę czaduMi się wydaje, że może być pik wieczorkiem, ale ja to nie jestem dobra z owulaków, a temp. Mierzysz ?
Nie krwawiłam, miałam lekkie plamienie. Miałam standardowe hsg.Mnie nic nie boli ale krwawię i mnie to martwi :/
tak, jak masz 0,7, to jeszcze nie to. Jak powyżej 1,to będzie pozytywny tylko musisz pilnować, żeby kontrolnej Ci z testowa nie pomylił, czasami przekręca zdjęcie o 180 stopniDobra premom pokazuje mi 70 high czyli mam rozumieć że brakuje jeszcze ? Bo ogólnie nigdy nie miałam tej apki i próbuje ogarnąć
Pieczarka z wchłoniętym bliźniakiem...Patrzcie jaka pieczara
Zobacz załącznik 1481159
Miałam jakieś plamienia, ale bez krwawień... a miałam zwykłą drożność wykonywaną kilka dni po histeroskopii operacyjnej w ogóle...Wpływu na cykl nie było. Może się skonsultuj..?Do dziewczyn, które miały robioną drożność. Czy wy tez krwawiłyscie? Zabieg robiony wczoraj rano a ja dalej krwawię i to tak dość mocno. Czy któraś tak miała? I czy przesunęło wam to owulację? Dziś mam 9 dc normalnie owulka w 14 dniu i nie wiem czego mam się teraz spodziewać.
rany z tym wchłonięciem to brzmi jak odcinek Dr HousePieczarka z wchłoniętym bliźniakiem...
To mi przypomina w ogóle historię tej kobiety ze Szczecina, której przy IVF pomylono komórkę...
Gdy wykonywano jej badania genetyczne i okazało się, że nie jest matką swojej córki, sugerowano że to pomyłka. I wymyślono, że ona przed swoimi narodzinami na pewno miała w łonie matki bliźniaka, którego wchłonęła. I przez to w zależności od miejsca pobrania na ciele może mieć inne DNA
Miałam jakieś plamienia, ale bez krwawień... a miałam zwykłą drożność wykonywaną kilka dni po histeroskopii operacyjnej w ogóle...Wpływu na cykl nie było. Może się skonsultuj..?