reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A co do samochodów: zgadzam się z Sheldonem Cooperem z "Tworii wielkiego podrywu": "I'm clearly too evolved for driving" 🤣.
Serio, gdy pierwszy raz miałam usiąść za kółkiem, byłam w szoku, że w XXI wieku to takie skomplikowane! 😁 Tyle pedałów, biegi, a do tego 1000 rzeczy, na które trzeba uważać dookoła. Więc... prawko to był mój najtrudniejszy egzamin w życiu! Ale jeździć na manualnej odmawiam... wolę automat 😄
A ja za to nienawidzę jeździć automatem- tylko manual bo w automacie się nudzę. 😅 No ale ja też zamiast jeździć "babskim" małym autem to jeżdżę sedanami, kombi i SUVami- nigdy nie jeździłam niczym mniejszym bo się czuję mało bezpiecznie. 😅

reklama
Na mojej rodzinnej wiosce dużo jest samochód ciężarowych z naczepami wiążącymi drzewo. Jak ja się ich bałam, za każdym razem zjeżdżałam na pobocze jak taki je jechał z naprzeciwka, a brat tylko krzyczał, że mam drogą jechać.😁 Moja przyjaciółka ma prawko 18 lat, jeszcze nie odważyła się jeździć samochodem.
Ja najgorzej jak mam z przyczepka gdzieś wymanewrować 😂😂 tego jeszcze tak za bardzo nie umiem

A ja za to nienawidzę jeździć automatem- tylko manual bo w automacie się nudzę. 😅 No ale ja też zamiast jeździć "babskim" małym autem to jeżdżę sedanami, kombi i SUVami- nigdy nie jeździłam niczym mniejszym bo się czuję mało bezpiecznie. 😅
No na manualu można się pobawić 😂😂🙈. Też kocham większe samochody😂😂

A co do samochodów: zgadzam się z Sheldonem Cooperem z "Tworii wielkiego podrywu": "I'm clearly too evolved for driving" 🤣.
Serio, gdy pierwszy raz miałam usiąść za kółkiem, byłam w szoku, że w XXI wieku to takie skomplikowane! 😁 Tyle pedałów, biegi, a do tego 1000 rzeczy, na które trzeba uważać dookoła. Więc... prawko to był mój najtrudniejszy egzamin w życiu! Ale jeździć na manualnej odmawiam... wolę automat 😄
Ja się bardzo stresowałam i jak zrobiłam kat.B mówiłam, że już nigdy nie pójdę na żadne prawko, po czym po 2 latach zrobiłam kat. A 😂😂 i mówię, że już mi starczy na razie 😂🙈.

Ja uwielbiam jeździć samochodem i najpewniej czuje się jeżeli to ja kieruje, no i ewentualnie mój tato. Z moim D. nie czuję się w ogóle pewnie, ale też uważam, że nie każdy musi jeździć. U nas to raczej ja zajmuje się tym by pojechać na przegląd, zapłacić ubezpieczenie. Ale nie przeszkadza mi to, może i nawet odpowiada. Bo jak ktoś kieruje to mam serce w gardle i wychodzę z auta upocona 😂😅

Ja uwielbiam jeździć samochodem i najpewniej czuje się jeżeli to ja kieruje, no i ewentualnie mój tato. Z moim D. nie czuję się w ogóle pewnie, ale też uważam, że nie każdy musi jeździć. U nas to raczej ja zajmuje się tym by pojechać na przegląd, zapłacić ubezpieczenie. Ale nie przeszkadza mi to, może i nawet odpowiada. Bo jak ktoś kieruje to mam serce w gardle i wychodzę z auta upocona 😂😅
To prawda, że nie każdy musi jeździć. Ale jak już masz prawko i chcesz to lepiej ćwiczyć jak najwięcej i to robić, bo gorzej wyjezdzać tylko od święta.

reklama
To prawda, że nie każdy musi jeździć. Ale jak już masz prawko i chcesz to lepiej ćwiczyć jak najwięcej i to robić, bo gorzej wyjezdzać tylko od święta.
Noo, najgorzej to schować prawko do szuflady i wyciągać w nagłych sytuacjach. Lepiej częściej, nawet codziennie wychodzić po 1% ze swojej strefy komfortu, niż raz na jakiś czas musieć wyjść 100% z tej strefy

Do góry