Bolilol
Fanka BB :)
mi jeszcze chyba brakuje pewności siebie, żeby tak jeździć. Np mogłabym jechać do kauflanda, biedry, alabu, nawet byłam ze Starym na zwiadach, ale się boję sama. Nie mogę się przełamać.
a czego się boisz?
Ja w ogóle miałam inny plan, miałam jeździć na początku wieczorami z mężem, żeby mi podpowiadał itd. Ale kupiłam samochód w sobotę dwa tygodnie temu (no teraz prawie 3), a w poniedziałek miałam zrobić zakupy świąteczne w centrum, spotkać się z przyjaciółką, a jeszcze było mega zimno i jakoś tak jak pomyślałam, że będę się tłuc autobusem, a później tramwajem, a w drogę powrotną jeszcze obladowana zakupami, stać na tych przystankach i marznąć, a auto pod domem... No i pojechałam, sama, bez pomocy kogoś na fotelu pasażera, jak tylko dojechałam i zaparkowałam w centrum (aż zadzwoniłam do mamy się pochwalić ) zaczął padać marznący deszcz, na drodze i chodnikach lodowisko, miasto sparaliżowane, więc ani mąż nie mógł po mnie przyjechać, ani nie mogłam porzucić auta i wrócić taksą (czas oczekiwania 3h na taksę) i wracałam w tę gołoledź.
Więc jak przy pierwszej samodzielnej jeździe od 13 lat trafiłam na gołoledź i przeżyłam, to uznałam, że dam radę