reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Hej, można do Was dołączyć? 😊 Podczytuje wątek od jakiegoś czasu, pomyślałam że napiszę. Niestety tyle stron nie jestem w stanie przeczytać więc zaległości za szybko nie nadrobię😅 w skrócie o mnie: mam 28 lat, od listopada staramy się o dziecko, więc póki co zaczynam drugi cykl starań, owulacja przede mną więc zobaczymy... Mam już 7 letnia córkę, pierwsza ciąża nie była planowana więc ciężko powiedzieć ile wtedy zajęły starania 😅 chętnie zawitam tu do Was, razem raźniej 😊 pozdrawiam
Heja, jasne, witaj! Życzymy, żebyś szybko sobie stąd poszła 😅 (wiem, jak to brzmi, ale rozumiesz o co chodzi :D)
a teraz się rozgość i zapraszamy :)

reklama
reklama
Do góry