reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Fajnie, ze mąż się angażuje, to duzo daje dla sprawy. Super, ze ma pytania, tzn, że go to interesuje . Przestań trząść, ciesz się 😁💪
Tyle że on już wszystko wie bo dużo rzeczy mu wyjaśniłam, co i jak to się będzie odbywało, co po co itp. Podejrzewam że z Jego strony to po prostu ciekawość jak te wizyty się odbywają bo wypytuje mnie o to po każdej wizycie. Myślę jeszcze że może specjalnie chce mnie zawstydzić z racji tego że on jest z typu wiecznych jajcarzy 🤪 A jak za zapytałam czemu tak naprawdę chce iść to stwierdził że musi mnie pilnować i wybudzić w razie gdyby mieli mi coś podać 😂

reklama
Hej, można do Was dołączyć? 😊 Podczytuje wątek od jakiegoś czasu, pomyślałam że napiszę. Niestety tyle stron nie jestem w stanie przeczytać więc zaległości za szybko nie nadrobię😅 w skrócie o mnie: mam 28 lat, od listopada staramy się o dziecko, więc póki co zaczynam drugi cykl starań, owulacja przede mną więc zobaczymy... Mam już 7 letnia córkę, pierwsza ciąża nie była planowana więc ciężko powiedzieć ile wtedy zajęły starania 😅 chętnie zawitam tu do Was, razem raźniej 😊 pozdrawiam

Do góry