LadyCaro
Fanka BB :)
chyba już Ci mówiłam coś na ten temat?Tsh i wit D - ogarnij sobie skierowanie od gina, po co płacić![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba już Ci mówiłam coś na ten temat?Tsh i wit D - ogarnij sobie skierowanie od gina, po co płacić![]()
Super, oby to było to, trzymam kciukiHej dziewczyny ja już w domu po laparo. Jajowody drożne, macica ładna, Endometrioza 1 stopnia w zatoce douglasa i na pęcherzu. Mam cichą nadzieje, że to była przyczyna mojej niepłodności. Od dzisiaj wlatuje dieta przeciwzapalna![]()
Pamiętaj, że wcale nie musi.... a mierzy ktoraś z Was temperaturę do tego?fajnie wam z tymi bolącymi jajnikami jakkolwiek to brzmija jestem 8/9 dpo i nie mam żadnych objawów, nic mnie nie kłuje, nie boli
Fajnie, ze mąż się angażuje, to duzo daje dla sprawy. Super, ze ma pytania, tzn, że go to interesuje . Przestań trząść, ciesz sięKobietki pomóżcie bo zwariuję zanim dotrwam do popołudniowej wizyty
Moje cykle trwają średnio 29dni, owu mam mniej więcej w 12-16dc. W grudniu tj. 9dc byłam na wizycie i lekarz stwierdził ze coś tam zaczyna się dziać bo widzi dwa małe pęcherzyki. Z racji tego że mieliśmy wtedy podchodzić do pierwszej iui, zalecił aromek- 1tab. przez 5dni a potem wizytę w 15dc. Po wyjściu z gabinetu na spokojnie to sobie przemyślałam i postanowiliśmy z mężem że nie będziemy jednak robić iui na wariata i podejdziemy do niej na spokojnie w styczniu. Skontaktowałam się więc z gin, kazał się wstrzymać z aromkiem i do 10dc przyjść na wizytę. Dziś mam tę wizytę/9dc i tak się zastanawiam czy znowu, od razu nie zleci mi brać aromku. Tyle że z tego co znalazłam na ulotce i chyba w całych internetach to aromek zalecany jest w 3-5/7dc. Ja po tych wszystkich historiach z nieogarniętymi lekarzami zaczęłam trochę panikować że zamiast dobrego przygotowania do iui i ciąży to wszystko mi się poprzestawia i zostanie mi jeden wielki pi@rd@lnikW skrócie: powiedzcie mi czy ten mój lekarz dobrze kombinuje
I jeszcze odnośnie tej mojej dzisiejszej wizyty.. dostaliśmy z mężem sporo dokumentów dot. iui które musimy wypełnić, podpisać i dziś oddać. Na jednym z nich jest taki zapis że wszystko jasne, dr nam wszystko wyjaśnił i nie mamy już pyt (no coś w ten deseń) no aaaaaale.. mój dociekliwy mąż stwierdził że jemu dr nic nie powiedział, nic nie wyjaśnił więc on nie będzie nic podpisywałI takim oto sposobem pierwszy raz w życiu na wizytę pójdzie ze mną mąż <HELP>. Jak nigdy nie stresowałam się wizytami to przed dzisiejsza trzęsę portkami
![]()
jak Ty testujesz ze mną dopiero, uspokój siePrzyszły do mnie testy ciążowe z allegro i namawiaja mnie zebym testowala od 10.01. No nie moge ich w domu miec, nastepnym razem zamowie 4 dni przed testowaniem a nie 10 dni![]()