reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ogólnie zależy tez na jakiego gina trafisz. Na pierwsze usg chodzi się w 6/7 tygodniu. Rozmawiałam z kilkoma kobietami i były bardzo zadowolone z opieki. Ciężarna w Niemczech jest jak święta krowa. Znam tez kobietę, której dzidzia okazała się być chora i natychmiastowo została wysłana to jednej z najlepszych klinik w całym kraju. Ja teraz poszłam pierwszy raz do nowej ginki i ona bez wachania po wysłuchaniu wysłała mnie na laparo i drożność, u niej mam zamiar tez prowadzić ciążę. Także myślę, że o opiekę nie musisz się martwić.
Moja koleżanka mieszka w Niemczech i bardzo sobie chwaliła opiekę jak i pobyt w szpitalu

reklama
Dziś 7/8dpo, ból podbrzusza jak na @, szczególnie z lewej strony, trochę lewy jajnik pobolewa, prawa storna nic a nic nie ciągnie. Trochę mnie też lewa noga ciągnie tak reumatyczne nie wiem jak to określić :oo:Tempki nie mierzę, bo nie robiłam tego w tym cyklu. Piersi pełniejsze ale ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić, bo robiłam wczoraj trening góry i mam delikatne zakwasy;/ Wkurza mnie to, dyskomfort niesamowity;/ głownie jak siedzę albo leżę. Chyba znowu bóle po owulacji robią sobie ze mnie jaja:(
Wyciągam mojego gdzieś w weekend na miasto, chyba wyskoczymy na Wrocław, muszę wyjść z domu bo dostanę pierdolca:)
Mam takie same objawy jak Ty 🥰

reklama
U mnie owulak już bladziutki jak na początkui cyklu więc już po sprawie. Pozostaje czekać.
No to czekam
serious the simpsons GIF

Do góry