U
użytkownik 213578
Gość
O proszę mamy wyniki insuliny - 22,5 :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakie masz BMI? Sorry za niedyskretne pytaniena szczęście testosteron i prolaktyna też ogarnięta
Zostało9 TSH, insulina i DHEA-SO4
Właśnie to najgorsze że wszystko na siebie wpływa
Na czczo?O proszę mamy wyniki insuliny - 22,5 :/
Ciąża pozamacicznaA dlaczego musiałaś mieć usunięty jajnik ?
Ja mam ciagle nadzieje ze ten ból jajnika jest spowodowany tym ze coś tam się zadziało dobrego. Jestem dobrej myśli
Ja miałam tak ostatnio ze mi się cykl skrócił.
Trzymam kciuki za Ciebie i oby Twoje nastawienie się nie zmieniło
Jestem otyła, tak wiem muszę schudnąć, ale nie mogę sobie poradzić. Miałam dietetyka, schudłam ale dał mi dietę 1200 kcal i mam teraz efekt jojo. Nie wiem jak się za to zabrać, motywacji 0jakie masz BMI? Sorry za niedyskretne pytanie
takNa czczo?
JezuJestem otyła, tak wiem muszę schudnąć, ale nie mogę sobie poradzić. Miałam dietetyka, schudłam ale dał mi dietę 1200 kcal i mam teraz efekt jojo. Nie wiem jak się za to zabrać, motywacji 0
Potrzebujesz dietetyka klinicznegoJestem otyła, tak wiem muszę schudnąć, ale nie mogę sobie poradzić. Miałam dietetyka, schudłam ale dał mi dietę 1200 kcal i mam teraz efekt jojo. Nie wiem jak się za to zabrać, motywacji 0
Przykro miCiąża pozamaciczna
Jezu
Dieta 1200 to tylko jeśli masz kilka miesięcy i jesteś jeszcze ma mleku matki co za ćwok jakiś Ci tak ułożył
Dietetyk kliniczny, odstawiłam dietę i mamy efekt jojo i 0 motywacjiPotrzebujesz dietetyka klinicznego
I napewno nie dieta 1200 kcl to jest wgl masakra
Min 1500-2000