reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy etap w życiu naszej pociechy ....czyli sadzanie na nocniczek:):)

u nas tak jak u Fionki - krótko po zdjęciu pieluch w dzień zdjęłam na noc i ta taktyka się sprawdza - nigdy nie było wpadki w nocy:happy2: - do podgumowanych prześcieradeł mam taki stosunek jak azik - sama bym nie zniosła zwłaszcza latem!:no: więc zaryzykowałam:happy2: i temat pieluch zamknięty:happy2:

reklama
hmmm my drzemki popołudniowe już właściwie opanowałyśmy;-)
ale zdarzyła się jedna wpadka...a ja strasznie nos czuły niestety i boję się że jak się zbyt szybko za noce zabierzemy, to łóżko będę musiała wyrzucić:wściekła/y:
z drugiej strony koleżanki córeczka mając 4 lata dalej w nocy musi mieć pieluchę..więc może lepiej zaryzykować;-);-)

my zmieniliśmy materace właśnie :)

Widziała te prześcieradła, ale chyba za dużo w szpitalu byłam i cały czas mam gęsią skórę na sama myśl o czymkolwiek sztucznym pod pupą,

może sie przełamie zwłaszcza że materace nowiutkie.

A nasza Karola poszła spać dziś bez pieluszki.
Kupiłyśmy nową piżamkę, bo ona do tej pory spała w pajacykach tych od stóp do głowy ;-)
Podłożylismy pod prześcieradło ceratkę, ale taką jakąś nieszeleszczącą, wydaje się ok.Zobaczymy co to będzie. Przed spaniem chyba jeszcze ją posadzimy na nocnik. Zobaczymy czy w nocy będzie alarm :-)

u nas też dzisiaj noc grozy:-D zwłaszcza, że śpimy razem:-D biorąc pod uwagę ile ona dzisiaj wypiła to jest szansa że odpłyniemy obie:cool2:

A nasza Karola poszła spać dziś bez pieluszki.
Kupiłyśmy nową piżamkę, bo ona do tej pory spała w pajacykach tych od stóp do głowy ;-)
Podłożylismy pod prześcieradło ceratkę, ale taką jakąś nieszeleszczącą, wydaje się ok.Zobaczymy co to będzie. Przed spaniem chyba jeszcze ją posadzimy na nocnik. Zobaczymy czy w nocy będzie alarm :-)

sucho, sucho, sucho !!!!! :-D:-D:-D:-):-):-)

koło 23 wysadzilismy ją na nocnik i było ok :tak:

no to Kinga gratulacje dla Karolci;-):-D:-D:-D chyba zabranie pieluszki w nocy jakoś dzieciaczki motywuje i chyba sprawdza się pomysł odpieluchowywania kompleksowego jak w dzień to i w nocy:tak:

U nas tez dzisiaj noc bez pieluchy i bylo sucho!!!!!!!!!!!!!!.Antos jak wstał siusiu zrobil do nocnika...

Hurrrra!!!!
Mato woła siusiu i kupkę:-)
Przełom nastapił 11 lipca, przybiegł do mnie z okrzykiem "Mamija psi psi":-D
I od tamtej pory żadnej wpadki nie było.
Pielucha do spania, ale i tego sie pozbędziemy bo jest sucha:cool2:
Jestem dumna z niego:tak:

reklama
u nas tez juz drugi miesiac bez pampersa ....zarówno w dzień..jak i w nocy ......przescieradełko podgumowane kupiłam ale lezy nowe w opakowaniu ............bo tez mi za bardzo nie spasowało ...a ze wpadki jeszcze zadnej nie było więc mam wielką nadzieje ze tak juz zostanie:):)

Do góry