reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy etap w życiu naszej pociechy ....czyli sadzanie na nocniczek:):)

Ja Brianka zaczelam uczyc tak ze sciagam pampersa i lata golutki po domu natomiast jak gdzies wychodzimy musi miec.
Jak nie ma pampersa w domu to sam siada na nocnik nawet nie wola mnie zebym mu pomogla.Pozniej odkreca wode i czysci nocnik:-pchyba najwieksza frajde mu to sprawia.
Jednak ostatnio od 2 dni nie chce wogole siadac nie wiem czego:confused:hm...

reklama
U nas też z dnia na dzień postępy. Jak jesteśmy w domu to właściwie już woła za każdym razem (no, prawie, bo ostatnio posiusiał tatusia...), ale na wyjścia i na noc pampers jeszcze obowiązkowy.

Kaska- a próbowałaś nakładki na kibelek??

u nas pampers już tylko na noc - boję się go zabrać, bo rano jest pełen - hm...
w dzień ładnie woła i siku i kupkę - wpadki zdarzają się już bardzo rzadko, głównie w czasie popołudniowej drzemki.

Moje chore słoneczko własnie obudziło sie w trakcie drzemki....na siusiu:-) i dalej śpi
w nocy tez zawołał:tak:

U nas znow nocnikowanie....przekonal sie:-)
ale musi chodzic bez majteczek czy pampersa bo jak zaloze to nie nasika w nocnik.Mam nadzieje ze postepy beda.Na noc oczywisvie pampers.

reklama
U nas z nocniczkiem pelen sukces w dzien:-)Pauli sama wola i siusiu i kupke i potrafi dlugo wytrzymac. Jesli chodzi o nocki to od jutra zaczynamy "odstawianie" papmersow. Chcialam poczekac nim wrocimy znad morza.

Kinga czy Lola sie nie wydudza, jak sadzasz ja w nocy?

Do góry