reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

zapomnialam wczesniej napisac ze u nas przebojem jest serek KIRI. Kuba az mnie za rece lapie zeny mu dawac z nim kanapke, zjada 2 kromki i 2 kosteczki. Polecam

reklama
o tak smakowały bardzo dobre był tylko lukier był trochę za słodki i Kuba odrywał uszy z lukrem i zjadał resztę juz dawno nie ma:-D:-D:-D polecam te ciasteczka ale trzeba kupić foremkę do ciastek i wycinac i nie lukrować

A ja Mlodej kiwi dalam ale z jabluszkiem, bo wg mnie kiwi troche "szczypie" w jezyk po zjedzeniu.... No i najwyrazniej smakowalo :)

A budyn, to na cieplo robicie, czy na zimno? Bo u nas w ogole dobrze, ze jest polski sklep, bo tutejsze puddingi robi sie bez gotowania, mieszajac proszek z zimnym mlekiem i miksujac , ale tam pewnie sporo chemii jest, wiec wole tradycyjny polski ugotowac.
I chce tez kisiel mlodej ugotowac ale sama (nie z proszku), bo kiedys moj tata nam robil z owocow i soku i byly o niebo lepsze od tych kupnych i sztucznie barwionych i na pewno zdrowsze... A mozna mrozone owoce wykorzystac...

A jeszcze jedno pytanko Paula... Budyn na zwyklym, krowim mleku gotujesz, czy na modyfikowanym? Bo ja jogurty i serki Malej daje, ale samego mleka jeszcze nie probowalam, a modyfikowanego nie uzywamy...

Pryzybela myślę że jak serki i jogurty je no swobodnie możesz mleczko dać. Może takie najbardziej zdrowe wyszukaj albo prawdziwe od krowy. Bo te UHT to chyba nawet koło krowy nie stało :baffled::-D:-D:-D
My kupujemy homogenizowane albo takie niby świerze w szklanej butli, jakoś prawdziwsze mi się wydaje bo nie ma aż 3 miesięcy ważności :tak::-D:-D:-D

reklama
ja budyń robie na zwykłym mleku bo modyfikowanego nie wolno gotować :-p poza tym Klucha zjada kilka łyżeczek i nic jej nie jest ;-)

u nas poszły wczoraj mandarynki :-)

Do góry