reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
No a ja się nie wciskam do kolejki bo nie znoszę gotować z przepisów.Przy Witku trochę się wzorowałam na takich przepisach ale teraz już kumam o co chodzi i sama kombinuję;-) Polecam jednak wszystkim mamuśkom te przepisy bo na początek dużo pomagają
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
dzis bedzie pomysł z książki z przepisami trochę zmodyfikowany bo bedzie omlet bez mleka z kurczakiem i szpinakiem
a na deser ciasteczka misiowe dla kłapouchego i maślane babeczki bez masła z jabłkami też zmodyfikowane
a na deser ciasteczka misiowe dla kłapouchego i maślane babeczki bez masła z jabłkami też zmodyfikowane
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
wczoraj usmażyłam Łukaszowi placuszki ziemnaiczane, najpierw próbował je wypluć, ale jak się zasmakował to zjadł trzy
A ja mogłabym poprosić o tą książeczkę z przepisami?
A ja mogłabym poprosić o tą książeczkę z przepisami?
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ja za bardzo nie wiem o jaką książkę chodzi, ale często korzystam z przepisów z tej strony:
Książka Kucharska Dziecka - Przepisy dla niemowląt i małych dzieci - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców
Książka Kucharska Dziecka - Przepisy dla niemowląt i małych dzieci - www.osesek.pl - Z miłości do Dziecka. Portal dla Rodziców
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
ciekawe przepisy są na tej stronce, zwłaszcza rybka z fasolką szparagową i pomidorkiem, myślę, że Łukaszowi by smakowało. Muszę spróbować.
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Paula- dzięki za książkę
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
ale śliczne, ciekawe czy smakują tak jak wyglądają, masz fantazje grzechotka
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
No, no Grzechotka, ślicznie Ci to wyszło :-)