reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
U nas dziś była pomidorówka na obiadek. Julci smakuje.

Nie wiem czy próbowałyście nowości NESTLE. Misiowy jogurcik.
Witamy na stronach NestléŽ

Pyszny! Od dziś Jula je na śniadanko ten jogurcik i robi niam, niam... :-D Jeden kubeczek tego jogurtu to 25% dziennego zapotrzebowania na mleko. Więc to jak butla.
Gorąco polecam!!!

Paula z tym jogurcikiem wszystkie pięknie tylko cena kosmiczna:szok::szok::szok::szok: 10 zł za cztery kubeczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Niestety nie stać mnie na to:sorry:

Hipp to wogole przesadza z cenami. Te same rzeczy Gerbera czy Bobovity sa sporo tańsze. Moja szwagierka daje swojej ponad rocznej corci kaszke Hipp ta ze sloiczka bo ona innej nie chce a sloiczek ok 5 zl kosztuje to 150 m-czne na same kaszki a do tego zupki, deserki, soczki, herbatki. Nie wiem za co oni biora tyle kasy za taki male sloiczki :szok::szok:.

dlatego właśnie ja sama gotuję i jogurt też zacznę robić sama:tak::tak::tak: bo Tadeuszek dziś próbował jogurtu i mu smakowało:tak::tak::tak:

lekarka powiedziala mi ze mozemy dawac zwykly jogurt naturalny i dodac do niego owoce:-)na pewno wyjdzie zdecydowanie w taniej:tak:

no wlasnie bo tak sie zastanawiam czym on sie rozni od normalnego jogurtu??
no i jestem w szoku jesli chodzi o ceny ktore napisala jutrzenka!! nie wiedzialam ze w polsce takie sa drogie te sloiczki!! tutaj ciagle jakas promocja a teraz sa tez takie kubeczi w 4 pakach i kupujesz 3 czteropaki za 3 funciaki. chyba naprawde musicie sie wybrac tu na zakupy :) tylko sie nie zdziwcie bo tu sa inne smaki modne.

Stefanka u nas Hipp bardzo drogi. Nawet do 6 zl za sloiczek w Rossmanie gdzie wszysstkie sloiczki duzo taniej. Jak dla mnie to przesada :no::no::no:. Soczki po ponad 3 zl przy Gerberze po 2zl.

A i sa w Rossmanie te zestawa co Ann psala. Za 3 obiadki Gerbera jarzynki z kurczakiem i zupke z indykiem placilam po 5.49 za 3 sloiczki. Super cena polecam po normalnie jeden 2,89 kosztuje.

reklama
Ja już zupki sama gotuję.:tak: Są bez porównania lepsze od słoiczków. Wcale gotowanie nie jest jakoś strasznie pracochłonne. No i ten smak!!! Sama bym to wcinała.
A takiego miałam pietra przed pierwszym samodzielnym gotowaniem... hihihi... :-D

No i Jula jest dość specyficzna, bo za pierwszym razem jak zrobiłam obiadek to po każdej łyżce trząchała się strasznie bo było czuć drobne grudeczki, a drugim razem zmiksowałam na gładziutko i wcina aż się kurzy! :-D Więc grudeczki przeszkadzają, ale warzywka ugniecione widelcem wchłania momentalnie. I tak śmiesznie to żuje... :-D:-D:-D

Jutrzenka to nieźle ta Twoja szwagierka zostawia w sklepie gotówki. Kaszkę ze słoiczka :szok: szok.

Do góry