reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Ja dostalam paczke z Hippa, byl w niej sloiczek ziemniaczki z dynia i cos jeszcze ale nie pamietam. A byla tez ksiazeczka z promocjami w Rossmanie i z kuponem na kolejna paczuszke. W niej bylo purre z indyka i soczek, sliniak i lyzeczka. Odebralam ja sklepie Rossmann. Z innych nie dostaje bo nie wyslalam :-:)-(

reklama
a ja sie mogę pochwalic,że dostałam w szpitalu 3 walizeczki z pierdołkami...no i były tam jakieś kupony-rzeczy do wysłania ale wszystko wyrzuciłam...heheh i nic nie dostałam:tak::-D:-D

ja uwazam ze to jest bardzo fajny pomysl bo pozwala sprobowac wielu rzeczy przed kupnem. w moim przypadku np plyn do plukania comfort specjalny dla dzieci po ktorym gajutkowi krosteczki na buzi wyskoczyly !! a jesli chodzi o hippa to fane maja materialy edukacyjne!!
wiec dota nie masz sie czym chwalic tylko zaluj :))
a to dla wszystkich ktorzy pragna dostac z hippa prezenty http://www.hipp.pl/?id=128 tak jak myslalam mozna sie zarejestrowac przez neta :)

Ostatnia edycja:
stefka nie można i przez tekefon też nie trzeba wysłać kupon który ja tez wyrzuciłam przypadkowo wiem bo dzwoni łam i chciałam telefonicznie:baffled:

grzechotka..ja pewnie tez bym wywaliła gdybym wzięła je do domu..ale przyszła do nas do sali polozna i ona nakłaniała do wypełnienia tego i ona to pozniej zabrała i powiedziala ze oni to odsyłaja w odpowiednie miejsca:tak:

o widzisz a nam nikt nic nie powiedział że jakies gratisy dają powiedzieli tylko żeby wypełnić jakis tam formularz ale jakiegoś tam to mi sie nie chciało:baffled::-D

reklama
Do góry